RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă: „Am născut greu!”

/ 5 septembrie 2010

Victoria Energiei din prima etapă a noului sezon din Liga Naţională de handbal masculin, scor 31-25 la Târgu Jiu în faţa Stelei, nu a avut darul de a-l mulţumi pe deplin pe tehnicianul Vasile Stângă.

Antrenorul echipei gorjene a fost deranjat de faptul că elevii săi au luat Steaua la preţ de matineu şi au avut nepermis de multe momente în care le-a lipsit concentrarea la joc: „Am născut greu! Eram sigur că se va întâmpla aşa! Am luat meciul foarte uşor, Steaua a venit cu o echipă dezmembrată şi i-am văzut de la încălzire pe băieţii mei că nu erau montaţi. I-am criticat foarte dur înaintea acestui meci pentru ratările fantastice pe contraatac de la antrenamente. Le-am spus că dacă ratăm la antrenamente vom rata şi la meci. Parcă a zis Cel de Sus, hai să-i dau dreptate…”, s-a plâns Vasile Stângă la finalul întâlnirii cu Steaua.

Pentru jocul prestat de jucătorii săi, Vasile Stângă n-a avut prea multe cuvinte de laudă, doar Sandu Iacob şi portarul Ciobanu fiind remarcaţii tehnicianului. Restul jucătorilor au fost taxaţi de Stângă, un antrenor care dacă ar fi fost profesor abia dacă i-ar fi trecut clasa pentru prestaţia din partida de vineri: „Stelei i-a ieşit tot ce a făcut în atac. Parcă am fi fost sparing partner. Pentru jocul făcut nu pot să le dau decât nota cinci, cu indulgenţă. Dacă jucăm tot aşa nu avem nicio şansă să câştigăm în deplasare”, a mai declarat Vasile Stângă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.