RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă: „Am adus doar ganadores!”

/ 22 iunie 2010

La foarte puţin timp după ce a calificat naţionala la Campionatul Mondial din Suedia din 2011, Vasile Stângă a venit la Târgu Jiu şi nu a făcut-o cu mâna goală.

Vasile Stângă i-a adus la Târgu Jiu pe doi dintre jucătorii care au acceptat propunerea Energiei şi vor juca în viitorul campionat pentru echipa gorjeană, cei doi fiind pivoţii Marius Novanc şi Dan Savenco, ambii foşti componenţi ai Stelei.

„Le mulţumesc că au ales să vină la Târgu Jiu, unde vrem să facem o echipă competitivă. Vrem să continuăm de fapt bunul mers pe care am pornit în urmă cu câţiva ani. Locul trei a fost cel mai bun loc obţinut, iar la anul sperăm să ocupăm un loc şi mai bun şi să merite investiţia pe care o facem în echipă. Nu pot spune cât a fost de mare investiţia, dar este o investiţie. Sunt jucători care au terminat contractele cu Steaua şi Bacăul. Costurile acestei campanii de achiziţii sunt normale având în vedere valoarea jucătorilor care sunt aduşi acum la Târgu Jiu”, a declarat preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu.  Acesta a mai menţionat că şi interul Sandu Iacob a acceptat propunerea de a evolua campionatul viitor la Târgu Jiu, iar portarul Ionuţ Ciobanu va juca următoarele două sezoane tot în tricoul Energiei: „Cu Novanc ne-am înţeles pentru un an, iar cu Ionuţ Ciobanu şi Savenco pe câte doi ani. Şi Sandu Iacob face parte din campania noastră de achiziţii. Mai suntem în discuţii cu Stavrositu, iar cu aceşti jucători eu aş considera încheiată campania de achiziţii. Domnul Stângă a discutat cu Stavrositu şi în zilele următoare acesta ne va da un răspuns dacă vine sau nu”.

Antrenorul Vasile Stângă spune că această campanie de achiziţii este una care îi dă încredere în îndeplinirea obiectivului, unul dintre primele trei locuri, cei nou veniţi fiind dornici de performanţe notabile: „Sunt mulţumit de achiziţiile pe care le-am făcut. Am adus doar jucători câştigători. În Spania se numesc „ganadores”, care vor cel mai sus, pe locul 1”, a declarat tehnicianul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.