RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia nu renunţă la locul 5

/ 6 aprilie 2011

Căzută pe locul şase după ultimele rezultate înregistrate în Liga Naţională, Energia nu renunţă la lupta pentru un loc care să-i permită să joace în toamnă în cupele europene.

„Nu am renunţat la acel obiectiv pus de mine şi băieţi. Ne dorim să-l îndeplinim şi să ne calificăm într-o cupă europeană. Obiectivul e încă în picioare, putem prinde locul 5 şi asta ţinând cont de ce se întâmplă în campionat. Sunt şanse mai mici, dar asta e, iar de acum încolo orice punct pierdut ne diminuează şi mai mult şansele”, a declarat antrenorul Liviu Andrieş despre obiectivul pe care singuri şi l-au fixat jucătorii Energiei pentru acest sezon după plecările din această iarnă. Andrieş spune că ţinteşte această poziţie pentru echipa sa şi pentru că, odată calificată în cupele europene echipa poate fi mai atractivă şi pentru cei care o pot susţine financiar: „Noi ne dorim să prindem acel loc 5, pentru că înseamnă un loc de cupă europeană şi dă alt statut echipei”, a mai spus tehnicianul târgujian.

După două deplasări în care jocul nu a fost deloc convingător, Energia va juca din nou pe teren propriu vineri, de la ora 17:15, având ca adversar pe U Transilvania Cluj, echipă care se află doar la un punct în spatele gorjenilor şi care a investit în această iarnă cu gândul la un loc de cupe europene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.