RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia nu renunţă la Mazilu şi Vali Popescu

/ 5 iulie 2010

Chiar dacă s-a vorbit despre un lot de doar 16 jucători pentru turul noului campionat, Energia nu a renunţat la Ionuţ Mazilu şi nici la Vali Popescu, aşa că startul pregătirilor a găsit echipa gorjeană cu 19 jucători în lot.

Preşedintele Gore Popescu a motivat păstrarea celor doi jucători prin sezonul încărcat pe care-l preconizează pentru Energia: „Avem un program destul de încărcat şi m-am gândit că nu are niciun rost să riscăm să mergem doar cu un lot de 16 jucători. Sper ca Mazilu să confirme faptul că şi-a revenit. La fel şi Vali Popescu. Este şi el acum din Târgu Jiu şi fizic este sănătos. Să-l vedem ce poate să facă. Eu cred că şi el ne poate ajuta în condiţiile în care avem foarte multe meciuri de jucat. În anumite meciuri, având în vedere valoarea lotului, poate să facă parte din echipă”, a declarat oficialul echipei gorjene pentru www.sportingorj.ro .

Lotul Energiei deplasat în cantonamentul de la Eforie Nord:

Ciobanu, Dragomir, Rădulescu, Apolzan, Vukas, Criciotoiu, Sandu Iacob, Ionuţ Mazilu, Giotoiu, Novanc, Savenco, Humberto, Truică, Şandru, Vali Popescu, Păiuş, Kukrika, Enache, Florea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.