RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CUPA ENERGIA / Gore Popescu: „Turneul şi-a atins scopul”

/ 24 ianuarie 2010

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu, este mulţumit de nivelul handbalului jucat la turneul organizat la Târgu Jiu.

Gore Popescu a declarat că întâlnirile programate la Cupa Energia au stârnit foarte multe orgolii, echipele jucând la victorie fiecare meci, abia pe final, probabil şi pe fondul oboselii, apărând meciurile câştigate la diferenţe mari: „Din păcate s-a cam lăsat şi cu accidentări, dar, principiu, turneul şi-a atins scopul. Obiectivul Energiei este acelaşi, să jucăm foarte bine în retur şi având în vedere cinci meciuri destul de grele în debutul returului, turneul acesta cred că a avut valabilitate”, a spus preşedintele gorjenilor.

Legat de orgoliile născute la aceste partide, antrenorul Energiei, Vasile Stângă, a declarat că ele au venit şi de pe banca echipei gorjene: „Ne-am dorit victoria cu Steaua, aici e şi ambiţia echipei să batem echipe cu nume. Mircea a vrut să batem Steaua, iar eu pe Dinamo, şi aşa a fost”, a explicat tehnicianul gorjenilor în baza faptului că viaţa sa este legată prin trecut de Steaua, iar cea a secundului Mircea Bedivan de Dinamo.

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • fan_handbal_gorj spune:

    Sa speram ca le vom bate pe toate 3 (Steaua, minaur,dinamo) si in meciurile oficiale pe puncte, ca sa ne vedem visul cu ochii, adik sa mergem in cupele europene!!!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.