RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbaliştii de la Energia întâlnesc astăzi pe Dinamo

/ 27 noiembrie 2009

mazilu2711Energia întâlneşte astăzi, de la ora 18:00, pe Dinamo Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a X-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Vasile Stângă spune că echipa sa nu are cum să piardă acest meci având în vedere valoarea individuală a jucătorilor, de această dată net superioară echipei gorjene, Dinamo trecât în ultima vreme printr-o severă criză financiară care a făcut ca de la echipa bucureşteană să plece cei mai importanţi jucători.

Echipa gorjeană nu se poate baza pe serviciile lui Vukas, extrema sârbă fiind în perioada de refacere după operaţia suferită, dar şi în aşteptarea rezultatului biopsiei: “Rezultatele acestei analize au întârziat puţin, dar este vorba de medici de la un spital militar, care îşi fac foarte bine treaba şi au nevoie de timp pentru a dat un verdict cât mai corect”, a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu. Acesta este îngrijorat şi de situaţia lui Ionuţ Mazilu, interul dreapta fiind diagnosticat acum cu hernie de disc: “Nu ştiu ce să mai zic de acest băiat… Acum am luat decizia de a-l trimite la Spitalul Militar în Bucureşti pentru a vedea dacă este sau nu nevoie de operaţie. Asta îi mai trebuia lui, o operaţie de hernie de disc… Dacă se confirmă diagnosticul şi e nevoie de operaţie, suntem obligaţi ca în iarnă să mai căutăm un inter dreapta”, a declarat Gore Popescu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.