RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu: “Ne odihnim acum şi apoi batem şi pe Constanţa şi pe Steaua!”

/ 1 martie 2010

Pe 21 februarie Energia a jucat ultimul meci în Liga Naţională de handbal masculin, iar următorul meci al trupei lui Vasile Stângă este programat abia de 11 martie, atunci echipa gorjeană urmând a evolua în deplasare cu HCM Constanţa.

Iniţial echipa lui Vasile Stângă trebuia să evolueze în faţa campionilor pe 7 martie, când este programată etapă în Liga Naţională, însă în aceeaşi zi HCM Constanţa are meci în deplasare cu Pick Szeged în Liga Campionilor. Preşedintele echipei gorjene spune că această pauză destul de lungă a prins bine pentru că s-au refăcut toţi jucătorii accidentaţi, dar în acelaşi timp este o pauză mare în care echipa a ieşit din competiţie şi acest lucru s-ar putea simţi în jocul echipei: “Prea multă pauză… Dar asta este, ne odihnim acum şi apoi batem şi pe Constanţa şi pe Steaua. Mi-aş dori să batem Constanţa, dar sincer, la ce joacă ei acum, e extrem de greu să-i poţi învinge. Au ajuns la maturitate, au omogenitate în lot, ce să mai vorbim, sunt cu adevărat o echipă! Şi îl mai au şi pe Mihai Popescu, un portar senzaţional după părerea mea. Dacă nu reuşeşti să-l scoţi din mână la începutul jocului, e foarte greu să mai marchezi”, a declarat Gore Popescu pentru www.sportingorj.ro .

Preşedintele gorjenilor se plânge de faptul că după această pauză forţată, în care echipa a stat o etapă din cauza retragerea celor de la CSM Medgidia, echipa va trebui să facă faţă unui program infernal: „După o aşa pauză vom juca pe 11 la Constanţa şi pe 14 acasă cu Steaua. Două meciuri la distanţă de două zile în care trebuie să mai parcurgem şi 700 de km de la Constanţa la Târgu Jiu, dar asta e federaţia noastră. Ni se spune că e în interesul echipei naţionale. Măcar de-am avea numai calificări…”, a mai spus Gore Popescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • fan_handbal_gorj spune:

    Doamne, ce „lucruri traznite” spune presedintele gore!!! cum sa bati constanta cand tu n-ai putut sa bati clujul, de exemplu. Dak batem Steaua, inseamna ca suntem pe drumul cel bun, dar k sa spui k bati campioana la ea acasa, e o adevarata…..nebunie! Oricum forza Energia, macar la handbal sa realizam un obiectiv ca vad ca baschetul si fotbalul sunt in cadere libera!

    • eu si celalalt spune:

      MARE TI-E GRADINA, DOAMNE!!!!!!!!!!!!!

    • `me` spune:

      =))…1 obstacol si gata……fiti ma suporteri adevarati…ce daca am pierdut la baschet???…au pierdut si altii nu numai noi

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.