RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Păiuş: „Sper să ne unim cât mai mult ca echipă”

/ 16 septembrie 2011

Andrei Păiuş a fost al doilea marcator al Energiei în meciul cu Poli Timişoara, echipă de la care a venit la Târgu Jiu în urmă cu câţiva ani. Interul echipei gorjene crede că Energia mai are nevoie de timp pentru a-şi creşte copiii şi pentru a se uni ca o echipă adevărată.

Reporter: Cum a fost în teren acest meci?

Andrei Păiuş: A fost o victorie muncită. O aşteptam, am muncit pentru ea şi până la urmă a fost de partea noastră. E o victorie acasă şi orice victorie ne dă moral. Când e şi muncită îţi dă mai mult avânt. Sperăm să progresăm.

Reporter: Mai aveţi energie şi pentru meciul cu Constanţa?

Andrei Păiuş: Nu ştiu cum vom sta cu energia pentru Constanţa… Sunt drumuri foarte lungi şi avem doar 8-9 oameni pe care îi rulăm. Sunt şi câţiva copii care ar putea să joace, dar au emoţii şi de aia ne bazăm doar pe acest nucleu. Drumul la Bacău şi înapoi ne-a omorât, meciul de la Bacău ne-a stors şi el şi acum mergem la Constanţa, toate într-o singură săptămână. Sperăm să nu facem doar act de prezenţă acolo.

Reporter: Cum va fi acest sezon pentru Energia?

Andrei Păiuş: Sper să ne unim cât mai mult ca echipă şi să obţinem cât mai multe victorii. Despre clasament nu pot să vorbesc. Timişoara a luat bătaie de la Ploieşti, noi am făcut egal cu Ploieştiul, ne-am chinuit în prima repriză cu Timişoara şi am fost peste ei în repriza a doua, deci este un campionat imprevizibil.

Reporter: Va prinde Energia măcar un loc pentru Cupa României?

Andrei Păiuş: Ar fi frumos să prindem un loc pentru Cupa Românei, dar trebuie să muncim mult pentru el. Preferăm să muncim şi arătăm decât să afirmăm şi după aia să dezamăgim.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.