RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mandache, dorit din nou la Târgu Jiu

/ 23 decembrie 2013

Andrei Mandache este unul dintre jucătorii la care se gândește antrenorul Florin Nini pentru întărirea echipei pentru partea a doua a campionatului și pentru partidele din play-off, acolo unde Energia are în obiectiv să ajungă.

mandacheInteresul pentru Mandache a fost manifestat încă din vară, dar jucătorul a ales să evolueze la Gaz Metan Mediaș, echipă care acum pare să se confrunte cu grave probleme financiare: „Noi l-am vrea pe Mandache. L-am vrut și în vară, l-am vrea și acum, dar să vedem ce se întâmplă la Mediaș. Când apare un comunicat la Mediaș, atunci e corect, avem voie și e profesionist să lansăm și noi o ofertă. E un jucător foarte util, un jucător care ar fi pe profilul echipei, dar acum sunt doar speculații și dorințe. Nu am avansat nicio ofertă și nici nu avem cum, e campionat și nu riscăm să facem nimic dacă de la Mediaș nu apare nimic”, a declarat Florin Nini.

Tehnicianul Energiei a menționat că nu este foarte convins că vrea să facă modificări în lot, singura doleanță acum ar fi un jucător pe pozițiile 1-2, așa cum ar fi Mandache: „Vrem să oferim posibilitatea ca Watson să se mai și odihnească. A jucat foarte mult. L-am mai folosit acolo pe Troupe, a mai intrat și Aktaș, dar dacă ar fi să aduc ceva, cel mai mult mi-aș dori un jucător pentru această poziție”, a declarat Florin Nini.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.