RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Troupe își declară din nou dragostea pentru Energia și pentru Târgu Jiu

/ 2 aprilie 2012

După ce Energia a reușit să-și asigure prezența în play-off câștigând cu 85-80 în fața mureșenilor, mai mulți jucători ai echipei gorjene și-au manifestat dorința de a continua să joace pentru această echipă și în sezonul viitor.

Porter Troupe spune că are încredere că problemele finaciare se vor rezolva și va rămâne la Energia și în sezonul 2012-2013: „Bineînţeles că o să rămân, iubesc oraşul, fanii şi nu am de ce să plec. Sigur se vor rezolva problemele financiare. Am trecut printr-un impas şi ne vom reveni”, a declarat baschetbalistul american. Acesta crede că Energia are forța de a produce surpriza și de a se califica și în turul următor al play-off-ului: „Mă bucur că ne-am calificat din nou în play-off şi cu siguranţă vom face o impresie mai bună ca data trecută”, a mai declarat Porter Troupe.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • LeGliga James spune:

    „….şi cu siguranţă vom face o impresie mai bună ca data trecută”….cu 6 pct pe meci in playoff cu siguranta tu o sa faci cea mai buna impresie anul asta….ai grija ca mai are un pic si te intrece si gliga! ce papagal penibil!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.