RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Giles a renunțat la contractul cu Energia, Troupe va fi înlocuitorul acestuia

/ 22 decembrie 2011

Antrenorul Slobodan Nikolic a anunțat în această dimineață că Porter Troupe va fi, în proporție de 99%, din nou jucătorul Energiei din returul sezonului regulat.

Revenirea fostului căpitan al Energiei este acum mai ușor de înfăptuit după ce Robert Giles a ales să părăsească echipa gorjeană. Giles a cerut imediat după meciul cu Politehnica Iași rezilierea contractului său, jucătorul american menționând că nu s-a adaptat la regulamentul european. „Au plecat deja Fields, Giles și Oluic, vor veni Troupe și Kljajevic în proporție de 99% și ne mai gândim să aducem încă un jucător român cu experiență. Trebuie să ne întărim pentru că și celelalte echipe o vor face”, a declarat antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic.

În noua componență și cu un program avantajos, Energia visează la un loc în play-off: „Avem un program foarte, foarte bun în retur. Putem câștiga în deplasare la Miercurea Ciuc, Iași, Giurgiu și Dinamo, poate chiar și cu CSM București. Apoi avem meciurile grele la Târgu Jiu, iar cu ajutorul publicului le putem tranșa în favoarea noastră. Cred că, dintre echipele aflate acum înaintea noastră, putem termina înaintea Sibiului și a celor de la CSM București”, a mai declarat Slobodan Nikolic despre drumul pe care Energia trebuie să-l parcurgă în returul sezonului regulat pentru a ajunge în play-off.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.