RSS post comments feeds rss email feeds twitter

După ce a semnat cu Giles, Energia îl vrea şi pe Fields – VIDEO

/ 12 iulie 2011

Conducerea Energiei doreşte să demonstreze că există viaţă şi după Darby, semnarea contractului cu Robert Giles fiind completată de demarea negocierilor cu un alt jucător american.

Cum Robert Giles nu este înlocuitorul pe post pentru Louis Darby, deşi este la fel de spectaculos în joc, cei de la Energia încearcă să aducă la Târgu Jiu o altă extremă de calibrul lui Darby, iar în cărţi este un alt american, Brandon Fields. Acesta are 23 de ani şi este fost jucător la echipa colegiului emerican Nevada Wolf Pack. Acolo unde Fields a jucat în perioada 2007-2010. În sezonul 2009-2010, Fields a avut în 34 de meciuri o medie de 33,82 minute jucate pe meci, 14,5 puncte marcate pe meci şi procentaje de 43,1% la aruncările de 2 puncte, de 33,3 la cele de 3 puncte şi de 61,8 la cele de la linia de fault. În sezonul trecut, Fields a jucat în Africa devenind campion al Marocului cu As de Sale.

Negocierile cu Viorel Mocanu sunt aproape de finalizare, iar Stefan Nikolic şi Rafal Bigus şi-au dat şi ei acordul de a continua cu Energia. În zilele următoare, în negocieri cu conducerea Energiei va intra şi coordonatorul Daniel Tudosă.

Vezi aici de ce este în stare jucătorul dorit de Energia:


 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

22 Comentarii până acum

  • eu spune:

    foarte bun jucator. a fost dorit in trecut si de alte formatii din romania. mult mai bun ca darby

    • doarbaschet spune:

      Daca era mult mai bun ca Darby nu juca in Romania.Macar sa fie la fel de bun sau aproape.

      • eu spune:

        este total irelevant comentariul tau. sunt multi jucatori in romania mai buni decat darby la momentul actual.
        sunt jucatori mai buni decat darby care joaca in ligi mai bune si pe bani mai putini.
        dar cum nu ai legatura cu baschetul nu ai cum sa intelegi

        • doarbaschet spune:

          Sa inteleg ca tu ai legatura cu baschetul?Recunosc ca nu stiu ce inseamna sa ai legatura sau nu cu baschetul.Esti jucator,antrenor,finantator? In comentariul initial ai spus „mult mai bun” acum spui „mai bun”,maine poate vei spune „la fel de bun”,s.a.m.d. Acest comentariu este relevant?

  • alex berca spune:

    =))))=)))) nimeni nu o sa ii ia locul lui darby pe pozitia de extrema

  • EnergiAAA spune:

    berca poate pentru tine ma 😐

  • Vlad}{ spune:

    dupa parerea mea e mult peste darby, si berca: basketu’ nu se rezuma doar la slamdunk 😀

    • doarbaschet spune:

      Cum poti avea o parere cand nu l-ai vazut jucand?Daca te iei dupa filmuletele de prezentare toti sunt cel putin la fel de buni ca Kobe.Iar daca sustii ca jocul lui Darby se rezuma la slamdunk,parerea ta nu mai conteaza.

  • HAI ENERGIA! spune:

    Cred ca am fi norocosi daca ar semna cu Energia dupa ce am vazut pe net! Pana atunci,multumim Louis Darby pentru ce ai insemnat pentru orasul nostru!…

  • HAI ENERGIA! spune:

    Apropo”s ,stiti ceva despre Porter?

  • edy spune:

    e mai bun ca Darby de la 3 puncte

  • alex berca spune:

    daca te uiti la inceputul clipului cu brandon…..are media de puncte recuperari si asisturi ….. sa te uiti la darby ce medii are pe campionatu asta ….si vorbeste dupa „Vlade”

    • Stefan spune:

      Are media asta intr-un campionat universitar, NCAA, de unde anual minim 60 de jucatori fac pasul in NBA.Nu zic ca e mai bun decat Darby.Dar daca va semna va fi vedeta echipei fara doar si poate.

  • endofthegame spune:

    CS ENERGIA -secţia baschet: au semnat cu Energia până în acest moment : GILES ROBERT şi MOCANU VIOREL. În ceea ce-i priveşte pe Slobodan Nikolic-antrenor, Gliga Alexandru, Alionescu Claudiu şi Răzvan Bratoloveanu-jucători, aceştia sunt certitudini, dar nu au semnat deocamdată contractele. Cu ceilalţi componenţi ai lotului din sezonul trecut negocierile sunt in diferite faze, mai puţin cu Louis Darby si Silviu Lupusavei care au semnat deja pentru alte echipe. În vederea constituirii lotului de baschet, se poartă negocieri cu mai mulţi sportivi din ţară şi străinătate.

    Uau, primul comunicat ! Numai succesuri si realizari!

    • endofthegame spune:

      Energia Rovinari l-a pierdut şi pe Rafal Bigus (18 Iul 2011)
      Energia Rovinari s-a zbătut în zadar pentru a reîntregii primul cinci din sezonul trecut, începând cu despărţierea de cel mai spectaculos jucător al său în persoana lui Louis Darby şi continuând acum cu pierderea unuia dintre cei mai buni pivoţi din sezonul trecut din România, acesta fiind polonezul Rafal Bigus. Preşedintele secţiei de baschet al Clubului Energia, Dan Cumpănaşu a declarat în exclusivitate la emisiunea Fair Play, difuzată la Radio Târgu Jiu, că posibilitatea readucerii uriaşului de 2,16 metri la echipa gorjeană este aproape imposibilă, datorită greutăţilor familiale pe care le întâmpină Bigus. Cumpănaşu spune că deşi se înţelesese initial cu jucătorul, acesta s-a razgândit datorită faptului că nu-şi poate aduce familia la Tărgu Jiu. În condiţiile actuale, situaţia oficialilor Energiei este mult îngreunată, mai ales că nici situaţia lui Porter Troupe nu este una foarte clară, fiind posibilă o despărţire şi de acesta, în condiţiile în care bugetul echipei pe hartie se pare că este cu 27 % mai mic decât în sezonul precedent.

      NUMAI SUCCESURI !

      • endofthegame spune:

        „S-au spus numai răutăţi despre mine şi Louis”

        După plecarea lui Darby în această vară, Energia Rovinari este acum foarte aproape de a se despărţi de un alt jucător reprezentativ de peste ocean. Sătul să tot aştepte o ofertă de la clubul de baschet gorjean, americanul Porter Troupe a apelat chiar la cotidianul „Gorj Domino” pentru a şti dacă mai este dorit sau nu la Energia. Deşi recunoaşte faptul că trupa lui Nikolic a avut şi are încă prioritate în luarea unei decizii pentru sezonul viitor, Troupe este convins că cineva de la clubul din Tg-Jiu îi poartă sâmbetele. Ba mai mult, declaraţiile incendiare ale jucătorului american nu se opresc aici, Porter Troupe dând explicaţii şi în ceea ce-l priveşte pe conaţionalul său, Louis Darby, care a preferat să joace în campionatul din Cipru, pentru că a fost marginalizat la Energia.
        Reporter: Porter, ceva noutăţi despre tine, despre Energia?
        Porter Troupe: La mine încă nu a ajuns nimeni până acum, în sensul că nu am primit nici măcar o ofertă de la Tg-Jiu. Cei de la Energia îmi tot spun că o să-mi prezinte oferta, dar toată vara nu am primit nicio veste, nimic concret. Nici măcar nu au negociat cu mine, să ştiu încotro să o apuc. Din câte se pare, pentru cei de la Energia eu nu fac prea mulţi bani… Ceea ce mi se pare o nebunie!
        Rep.: Dar măcar nu ţi s-a transmis nimic, despre o dată limită?
        P.T.. Ba da, toate bune şi frumoase… Mi s-a transmis vinerea trecută doar că domnul Cumpănaşu, PROBABIL o să-mi trimită o ofertă în această noapte (n.r.-luni, 18.07.2011.), aşa că o să aştept şi asta să văd dacă chiar se întâmplă ceva.
        Rep.: Sincer, tu ce crezi despre toată povestea asta legată de viitorul tău la Energia?
        P.T.: Păi, în primul rând cred că cei de acolo încearcă să-mi găsească un înlocuitor, iar în acest timp mă pun în stand-by, ca variantă de rezervă. La fel cred că s-a întâmplat şi cu Louis (n.r.- fostul coleg de echipă, Louis Darby), numai că el s-a săturat să aştepte, nu ca mine… Şi mai cred că există cineva la clubul Energia care pur şi simplu nu ne place pe noi, iar acea persoană nu e deloc domnul Cumpănaşu. Şi asta o ştiu sigur, pentru că s-au spus numai răutăţi despre mine şi Louis cât timp eram acolo. Tot acea persoană spunea, referitor la Darby, că nu merită deloc o mărire de salariu, deşi omul ăsta a fost poate cel mai bun jucător din campionatul României, sezonul trecut. Iar asta nu o cred doar eu, ci chiar oameni de acolo, specialiştii în baschet.
        Rep.: Cât timp eşti dispus să mai aştepţi lămurirea situaţiei în ceea ce te priveşte?
        P.T.: Până acum am dat totul pentru Energia, aşa că măcar am şi eu pretenţia să fiu tratat puţin cu respectul cuvenit. Deocamdată nu s-a întâmplat asta, deci nu ştiu cât timp o să mai continui să aştept. Poate maxim o săptămână, o să vedem.
        Rep.: Care ar fi pretenţiile tale de a rămâne la Energia, mai ales că s-a tot vorbit că ai putea accepta şi acelaşi salariu ca cel din sezonul trecut?
        P.T.: Aş rămâne la Energia şi pe acelaşi salariu pe care l-am avut anul trecut, dar ar trebui să se mai schimbe câte ceva în contractul meu. Ca de exemplu, problema biletului de avion, care ar fi strâns legată de întârzierea plăţii salariale, pentru că în felul ăsta nu aş mai fi eu nevoit să aştept după club până să pot pleca… Iar în plus, cred că aş mai cere un mic avans la semnătură, ca să fiu sigur că nu vor mai apărea problemele din sezonul trecut.
        Rep.: Crezi că cele spuse acum de tine în ziarul nostru te vor ajuta să-ţi lămureşti situaţia la Energia?
        P.T.: Da, chiar sper că până la urmă totul se va lămuri. Pentru că eu chiar nu am făcut nimic rău, să îmi atrag lipsa de respect a clubului Energia. Chiar şi dacă cei de la Energia doresc să merg către altă echipă, aşa acum s-a întâmplat şi cu Louis, măcar să dea dovadă de onestitate şi să fie sinceri. Şi să nu ne ţină pe noi în aşteptare, în timp ce ei nu pot să găsească ceva mai bun.
        Rep.: Sper totuşi ca veştile ce vor urma să fie ceva mai bune, mai ales în sensul unei prelungiri a şederii tale la Energia…
        P.T.: Da, sper să nu fie prea târziu. O să vedem ce răspuns o să primesc în această săptămână, pentru că eu chiar îmi doresc să mă întorc la Tg-Jiu, un oraş unde mi-am făcut mulţi prieteni, mai mulţi decât „admiratori”, unde m-am simţit foarte bine şi unde aş putea să joc baschet la un nivel bun.

        Si continua SURPRIZELE, SUCCESURILE ,REALIZARILE…….!

        • alinbaschet spune:

          am si eu o intrebare ptr domnul troupe, „simbolul” echipei energia, care in momentul cand a plecat a afirmat in gura mare ca nu se mai intoarce la tg-jiu ptr ca suntem cu 15 ani in urma iar dupa ce a vazut ca singura echipa care l-a contactat pe parcursul verii a fost Baschet Club „NIMENI” a inceput sa se smiorcaie si sa ceara sa vina inapoi : domnule Troupe , de ce la fiecare interviu acordat trebuie sa vorbiti in numele lui louis darby? de ce faceti afirmatii in locul lui?

        • a fan spune:

          scrie vere o carte daca iti place asa de mult sa folosesti tastatura

  • endofthegame spune:

    UPS , chiar sunt surprins!!!

    Oficialii clubului au anunţat, pentru site-ul clubului, http://www.csenergia.ro, perfectarea unei înţelegeri cu americanul Brandon Fields. Acesta a ajuns la un acord cu clubul gorjean, în ceea ce priveşte prevederile contractuale, iar oficialii de la Tg-Jiu au trimis deja contractul semnat către jucătorul american de culoare, aşteptând ca acesta să revină semnat de american şi de impresarul acestuia.

    Pe numele său, Brandon Fields, în vârstă de 23 de ani, acesta evoluează pe postul de extremă, sezonul trecut devenind campion al Marocului alături de echipa As de Sale. Americanul de 84 kg şi 1.93 m, originar din Los Angeles, California, a fost jucător la echipa colegiului american Nevada Wolf Pack între 2007-2010, unde a înregistrat medii de 33,82 minute pe meci, 14,5 puncte şi procentaje de 43,1% la aruncările de 2 puncte, de 33,3% la cele din spatele semicercului şi de 61,8% la cele de la linia de fault.

    După semnarea contractelor cu Robert Giles şi Viorel Mocanu, Dan Cumpănaşu, preşedintele secţiei de baschet, a declarat pentru site-ul clubului, http://www.csenergia.ro, că a ajuns la un acord cu un alt jucător român, cu care are o înţelegere, urmând ca jucătorul să semneze în zilele următoare contractul cu Energia. Este vorba de fostul component al echipei ploieştene, Asesoft, Adrian Guţoaia.

    Felicitari , cine mai urmeaza!?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.