RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia şi-a fixat câteva din ţintele pentru noul sezon

/ 5 mai 2011

Chiar dacă nu este sigur de poziţia sa în postura de antrenor al Energiei şi pentru sezonul 2011-2012, Slobodan Nikolic face calcule cu privire la jucătorii cu care ar trebui să completeze lotul.

Nikolic spune că titularii din sezonul trecut nu ar trebui să lipsească din lotul sezonului viitor, mai ales că şi jucătorii îşi doresc să rămână simţindu-se bine la Târgu Jiu: „Şi Troupe şi Darby şi Stefan şi Bigus constituie un nucleu foarte bun al echipei. Şi ar fi foarte bine pentru noi să îi păstrăm. Am vorbit deja cu jucătorii şi toată lumea vrea să rămână la Energia. Darby şi Porter îşi doresc cel mai mult să rămână, dar şi Bigus, care am înţeles că este încântat de oraş, de fani şi de echipă. La fel şi Stefan, dar problema e că jucătorii mai au şi destule oferte de la alte cluburi, iar termenul de 1 iulie este o mare problemă. Vine prea tarziu. Dacă nu se poate mai devreme, măcar să se semneze nişte precontracte cu jucătorii pentru a-i linişti”, a declarat Slobodan Nikolic.

În ceea ce priveşte întăririle din vară, printre numele vehiculate ar fi cel al americanului Robert Giles, care a mai fost în atenţia Energiei şi în iarnă, cel al sârbului Slobodan Popovic, de la CS Otopeni, şi românii Cristi Crăciun, de la CSU Atlassib Sibiu, Daniel Tudosă, de la CSM Bucureşti, sau Brice Kabengele, de la Politehnica Iaşi.

Slobodan Nikolic crede că şansele de a continua la Târgu Jiu sunt destul de mari, mai ales după ce a informat conducerea că nu-l interesează banii, ci continuitatea şi obţinerea unor rezultate mai bune în noul sezon: “În acest moment sunt şanse de 70% să rămân la Energia. Eu am deja 3-4 oferte, dar pentru mine nu sunt chiar aşa de importanţi banii, ci stabilitatea. Şi dacă voi rămâne eu, atunci şi jucătorii se vor gândi să facă la fel deoarece în aceeaşi formulă sezonul viitor ar putea arăta altfel, cu rezultate mult mai bune. Mă repet, totul va depinde de data la care vor începe negocierile şi ea trebuie să fie cel târziu pe 15 iunie”, a mai declarat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

11 Comentarii până acum

  • aha spune:

    kabenghele e ala care a aratat degetul mijlociu spectatorilor cand juca la asesoft? cred ca o sa fie foarte iubit la energia.)))))

  • laurentiu spune:

    Poate era sub efectul fumurilor de marihuana. 😉
    In alta ordine de idei,daca il doreste Nicolic cred ca putem trece si noi peste acest incident.Este (sau era ) un foarte bun aruncator de la distanta si cred ca este nascut in Romania,deci nu ar ocupa un post de strain in echipa.

  • nick55 spune:

    kabengele e roman si este cel care ne-a rupt la meciul cu iasul(primul) de acasa. cred ca nu trebuie sa plecam din start cu prejudecati! sa fie sanatos si sa-si faca treaba pentru care e platit! sunt destui care nu ne-au aratat degetul, jucand la noi, dar care nu au facut absolut nimic la echipa si au luat destui bani! mai ales unul dintre ei! am discutat cu cativa jucatori actuali si toti vor sa ramana, dar nimeni din club nu vorbeste nimic cu ei pana pe 1 iulie! cred ca la acea data este mult prea tarziu sa mai gasesti ceva bun. oare nu avem experienta anului trecut? cat de greu este sa dai un telefon sau sa vii la sala la ora 12.00 pentru a discuta cu ei, mai ales ca le-au intrat si banii? cat costa? platesc eu taxiul! si ca mine se vor mai oferi si altii, cu siguranta!

    • ILoveEnergia spune:

      Sustin Nick!! Kabengele a jucat foarte bine la Tg-Jiu!!

    • justitia spune:

      Vlaicu este in perioada de repaus dupa ce a iesit din hibernare,deci dupa un sezon intreg in care „frumoasa adormita” si-a facut somnul de frumusete mai trebuie sa avem oare rabdare pana in iulie pentru a catadicsi sa scoata 2-3 cuvinte? Eu cred ca nu! Altul la rand,care sa fie dispus sa se implice la echipa nu numai cu aplauze si cu semnul victoriei ci si cu ceea ce trebuie sa faca un adevarat presedinte de club! UN SFAT ! domnule Vlaicu incercati sa miscati ceva la acest club iar daca nu OUT.

  • bbb spune:

    oare nu crezi ca te implici prea mult in ceva care te depaseste cu mult bai nick-55-amg……?

  • bbb spune:

    nick 55 amg PRESEDINTE!!!!!!!!!!!

  • Madalina spune:

    Domnu Vlaicu ce mai asteptati luati contactu cu jucatori si antrenoru odata,pentru numele lui Dumnezeu sau chiar asteptati sa venim noi la sala sa facem ce trebuie sa faci tu.Dal dracului de partid mai ocupate si de echipa sau daca nu ai timp da-ti demisia si lasa pe altu.Hai Energia

  • lucian spune:

    Nici daca am fi ramas in prima liga nu stiu daca am fi putut sa-l tinem pe Kabengele.Faceti un transfer cu adevarat reusit daca-l luati.Mai ales ca la Tg.Jiu va avea si cu cine sa joace.

    • cazsca spune:

      kabenghele asta este cel mai penibil jucator romnan ! nu stiu ce vedeti la el!?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.