RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari, la ora debutului în noul sezon

/ 21 septembrie 2010

Pentru Energia Rovinari debutul în noul sezon este cu adevărat unul de foc, echipa gorjeană urmînd a juca în Cupa României o dublă întâlnire cu echipa campioană, Asesoft Ploieşti.

Meciul tur se va desfăura mîine la Ploieşti, echipa gorjeană plecând cu gândul de a face un meci cât mai bun, care să-i menţină în cursa pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei: “Vrem să tratăm cu seriozitate acest meci, să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat pe măsură. Nu ne gândim la înfrângere dar dacă va fi să fim învinşi să pierdem la puţin puncte pentru ca în retur la Târgu Jiu să putem forţa calificarea în faza a doua a competiţiei”, a declarat preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia, Marius Vlaicu.

Antrenorul Slobodan Nikolic a ales un lot de 12 baschetbalişti pentru meciul de la Ploieşti, aceştia fiind: Nikolic, Stroescu, Porter Troupe, Căpuşan, Bigus, Kalanj, Mocanu, Lupusavei, Alionescu, Gliga, Constantin şi Bratoloveanu. De la prima confruntare cu campionii de la Asesoft lipsesc Louis Darby, suspendat după incidentele din meciul cu Gladiator Cluj Napoca din play-out-ul campionatului trecut, Milan Olujic şi Andrei Păun, jucători pe care antrenorul nu s-a bazat la acest meci, unul pe care, conform noului regulament pentru Cupa României, echipele nu pot trece pe foaia de joc decât patru jucători străini.

Meciul dintre Asesoft Ploieşti şi Energia Rovinari se va disputa miercuri în Sala Olimpia din Ploieşti, cu începere de la ora 18:00, confruntarea fiind transmisă în direct de TVR 3.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • cristian bogdan spune:

    bravo intregii echipe! este primul meci oficial pe care il joaca baietii, iar rezultatul este mai mult decat multumitor.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.