RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia îşi prezintă lotul la un meci cu Metalac Valjevo

/ 19 august 2010

Conducerea echipei de baschet Energia Rovinari a perfectat o înţelegere cu cei de la Metalac Valjevo, din Serbia, pentru un meci amical, ocazie cu care gorjenii îşi vor prezenta şi lotul pentru ediţia de campionat 2010-2011.

Deşi s-a bătut palma pentru această întâlnire amicală, data exactă nu a fost încă stabilită: “Ne-am oprit asupra weekend-ului 3-5 septembrie, însă o decizie finală o vom lua după ce va fi fixat meciul echipei de handbal, care va juca în acea perioadă meciul cu Steaua, confruntare care va fi foarte probabil şi televizată. Metalac Valjevo este o echipă bună din Serbia şi cred că va fi un prilej foarte bun ca fanii să vină la acest meci pentru a face cunoştinţă cu noii componenţi ai echipei noastre şi cu antrenorul Nikolic. Totodată, pentru noi acest meci va fi şi o ocazie potrivită pentru a ne antrena pentru meciul cu Asesoft Ploieşti, echipă cu care vom juca în Cupa României pe 22 şi 26 septembrie, ultimul meci urmând a se juca la Târgu Jiu. Ne aşteptăm ca fanii să vină în număr la fel de mare pentru a fi alături de echipă şi în viitorul sezon”, a declarat Marius Vlaicu, preşedintele secţiei de baschet a Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.