RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii îşi refac gazonul de pe Municipal

/ 26 mai 2010

De mai mult timp schimbarea gazonului de pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu se află pe lista de priorităţi a Pandurilor, însă de fiecare dată aceasta a fost amânată de perpetua luptă a echipei pentru salvarea de la retrogradare.

Conducerea Pandurilor a luat decizia ca lucrările de modernizare a suprafeţei de joc să înceapă cât mai repede şi asta fără a se mai ţine cont de liga în care echipa gorjeană va evolua din sezonul viitor: „Din toamnă vom juca la Motru indiferent de eşalonul în care vom evolua. Imediat după ce se va încheia turneul de zonă al juniorilor A, terenul de pe Municipal va intra în reparaţii. Se va schimba totul, se va săpa până la un metru şi jumătate, se va face drenajul, instalaţia de încălzire şi tot ce este necesar. Vom face mai mult cu resurse proprii, nu ne bazăm pe subvenţii de la Primărie”, a anunţat preşedintele Marin Condescu. Acesta a mai spus că majoritatea lucrărilor vor fi efectuate în regie proprie, doar atunci când se va ajunge la gazon se va apela la o firmă specializată: „În ceea ce priveşte lucrările propriu-zise vom lucra în regie proprie, avem experienţa terenului II şi a celui de la Motru, însă gazonul va trebui să-l cumpărăm de la o firmă specializată. Nu vom merge pe însămânţare pentru că durează mai mult de un an până când putem să jucăm pe el”, a mai spus Condescu, preşedintele Pandurilor prognozând întoarcerea echipei la Târgu Jiu pentru toamna lui 2011.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.