RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dublă cu Spartak Pleven la Târgu Jiu pentru Energia Rovinari

/ 8 septembrie 2010

După mai multe jocuri pe care Energia le-a susţinut sau le va susţine în deplasare, conducerea clubului gorjean a reuşit în cele din urmă să perfecteze şi două partide de verificare pe teren propriu.

“Pe 15 septembrie am primit confirmarea echipei de primă ligă din Bulgaria, Spartak Pleven, care va veni la Târgu Jiu pentru a susţine două meciuri de verificare. Primul va fi pe 15 septebrie, când vom face şi prezentarea lotului, iar cel de-al doilea pe 16 septembrie”, a declarat Marius Vlaicu, preşedintele secţiei de baschet a Energiei precizând că şi-ar fi dorit şi alte meciuri la Târgu Jiu, dar criza financiară a făcut ca multe dintre echipele din România să-şi anuleze unele meciuri de la turneele la care-şi confirmaseră participarea.

Energia va debuta în noul sezon cu un meci la Ploieşti, pe 22 septembrie, în compania celor de la Asesoft, meciul ce contează pentru primul tur al Cupei României urmând a fi transmis în direct, de la ora 18:00, de TVR3.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • gil spune:

    Meci de prezentare?Esti glumet Vlaicule!Daca suporterii ar fi uniti (gen intoarcerea lui Trim si Darby)sa-ti facem tie si lui sluga slinoasa o primire „calduroasa”.Antrenorul si jucatorii sunt mai putin vinovati,atata pot ,atata fac,mai ales antrenorul ar fi prost sa refuze banii.SA STRIGAM TOTI NUMELE CELOR CARE NE-AU FACUT FERICITI:RAUT,EVANS,TROUPE,DARBY,TYNER,LUPUSAVEI,CAPUSAN &co

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.