RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari îşi joacă penultima carte pentru play-off

/ 24 martie 2010

Sezonul regulat este foarte aproape de final, doar trei etape despărţind echipa lui Theo Evans de mult visatul play-off sau de play-out, acolo unde Energia poate ajunge dacă nu reuşeşte să obţină măcar două victorii din aceste trei meciuri.

Misiunea Energiei este una extrem de dificilă având în vedere că are de jucat două meciuri pe terenul principalelor candidate la titlu şi unul pe teren propriu cu o contracandidată la locul 8. Primul hop pe care băieţii lui Theo Evans trebuie să-l treacă este cel de astăzi, Energia evoluând cu începere de la ora 18:00 la Cluj în compania celor de la U Mobitelco.

„Ca să mai sperăm la ceva avem nevoie de o victorie în deplasare ca de aer. Nu ai cum să judeci care adversar este mai facil având în vedere că trebuie să alegi între U Mobitelco şi Asesoft. Putem spune că meciul de la Cluj este mai uşor exact în aceeaşi măsură în care putem spune şi că este cel mai dificil. Sunt adversari pe care nu i-am mai învins, dar pe care trebuie să luptăm să-i învingem. Cu ce şanse? Rămâne să spunem abia după meciuri”, a declarat Laurenţiu Răuţ, secundul Energiei, despre şansele echipei gorjene de a se impune în meciul cu U Mobitelco Cluj. Acesta nu crede că vreuna dintre cele două echipe pe care Energia le va întâlni în deplasare în acest final de campionat îşi vor face calcule în privinţa viitorilor adversari din play-off: „Nu cred că se gândesc ei la asta. Sunt echipe care sunt în mod evident peste ceea ce clasamentul are sub locul patru. În plus, atunci când se joacă trei meciuri din cinci şi mai au şi avantajul primului joc pe teren propriu chiar că au timp de a redresa situaţia şi în cazul unui mic accident”, a mai spus Răuţ.

Partida dintre U Mobitelco Cluj şi Energia Rovinari este programată a se disputa astăzi, cu începere de la ora 18:00, şi va fi televizată în direct de TVR 3.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.