RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari îşi va da testul de maturitate la Timişoara

/ 4 februarie 2010

După patru meciuri câştigate, baschetbaliştii de la Energia au de înfruntat în etapa a cincea a returului vicecampioana naţională a sezonului trecut, echipă de care a fost învinsă vara trecută în primul tur al play-off-ului.

Revenit la echipa gorjeană în această iarnă, pivotul Kibwe Trim ştie că meciurile cu timişorenii au fost foarte echilibrate, iar victoria poate surâde oricui: „Va fi o deplasare grea, dar noi credem în şansa noastră. Avem un moral bun acum, sper să ne întoarcem cu un rezultat bun. Din câte îmi aduc eu aminte am mai bătut Timişoara chiar acolo, deşi am jucat în Cupă. De fapt, toate meciurile cu ei au fost foarte strânse, foarte echilibrate”, a declarat jucătorul originar din Trinidad Tobago. Acesta mai spune că o eventuală victorie ar fi una de moral, care ar ajuta Energia foarte mult, dar şi că în cazul unei înfrângeri echipa gorjeană îşi continuă lupta pentru atingerea obiectivului.

Andrei Căpuşan este şi el optimist chiar dacă este conştient de forţa bănăţenilor pe propriul teren: „Avem o stare de spirit grozavă la echipă după ultimele rezultate, însă Timişoara joacă foarte bine acasă. Ar însemna mult o victorie cu Elba”. Uşor accidentat la meciul cu CSU Atlassib Sibiu, Căpuşan spune că încă resimte dureri, dar nu se pune problema ca el să nu joace la Timişoara: „M-am lovit din nou aproape de locul unde aveam o contuzie, dar în mod sigur voi juca. Nu cred că îmi va face probleme să mă împiedice să-mi ajut echipa. Sper ca şi arbitrajul să fie unul corect la Timişoara”, a mai declarat jucătorul adus în această iarnă la Târgu Jiu.

Partida dintre Elba Timişoara şi Energia Rovinari se va disputa vineri cu începere de la ora 18:00 şi va fi transmisă înregistrat de TVR 3, sâmbătă de la ora 17:00.

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • EnergiAAA spune:

    De obicei…timisoara are arbitrii ei acasa..sa vedem…NOI VA VOM INCURAJA sprea a 5 VICTORIEEEE

  • Floare spune:

    Timisoara nu are bani nici pentru propria echipa deci este exclus sa aiba arbitrii. Una peste alta va fi un meci foarte greu pentru energia.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.