RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doar două zile pentru Energia la Târgu Jiu

/ 14 iulie 2010

Handbaliştii Energiei au revenit pentru două zile la Târgu Jiu, după ce vreme de o săptămână au făcut un minicantonament pe malul Mării Negre, la Eforie Nord.

Trupa lui Vasile Stângă nu va pierde prea mult timp la Târgu Jiu, Energia urmând ca vineri dimineaţa, în jurul orei 08:00, să se îmbarce în autocar cu destinaţia Sinaia, acolo unde vor avea parte de un cantonament de 10 zile. Tehnicianul echipei gorjene şi-a anunţat elevii să-şi pună în bagaje încălţăminte pentru alergare, aceasta fiind o componentă importantă a programului de pregătire de la Sinaia. “Vom avea acolo parte de antrenamente complexe. Vom face alergări la altitudine, pentru a ne încărca bateriile pentru noul sezon, dar vom avea la dispoziţie şi sală de forţă precum şi sală de joc unde ne vom putea antrena cu mingea şi asta e foarte important. Nu vom face niciun joc amical în zonă pentru că nici nu avem cu cine. Din câte ştiu eu, majoritatea echipelor abia acum încep să se reunească”, a declarat Vasile Stângă pentru www.sportingorj.ro.

Problema jocurilor amicale pare a fi una destul de greu de rezolvat chiar şi mai târziu. Preşedintele secţiei de handbal a declarat că sunt perfectate două turnee pentru Energia, unul la Târgu Jiu şi unul la Odorhei: “Avem aceste turnee, dar mai avem nevoie de câteva jocuri. Luăm în calcul la modul serios o dublă cu o echipă sârbească, un meci la noi şi unul la ei”, a precizat Gore Popescu.

De la primul antrenament de la Târgu Jiu, desfăşurat pe terenul sintetic din cadrul Complexului “Municipal” şi care a constat în câteva ture de teren, au lipsit Ante Kukrika, care s-a căsătorit recent şi a fost învoit până joi, şi cei doi componenţi ai lotului naţional de tineret, Criciotoiu şi Şandru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.