RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Porter Troupe: „M-am simţit bine la Târgu Jiu şi nu voi pleca decât dacă nu o să mai fiu dorit!”

/ 4 mai 2011

Porter Troupe nu a plecat încă acasă, a profitat de timpul liber rămas după victoria din turul I al play-out-ului făcând o minivacanţă la Paris promiţând însă ca va reveni la Târgu Jiu în scurt timp pentru a discuta situaţia sa contractuală la Energia.

„Doar ce am revenit în România după ce am fost într-o minivacanţă la Paris. Abia peste vreo câteva săptămâni, când o să vin de la Bucureşti o să aflu mai multe despre viitorul meu. Atunci voi purta sigur câteva discuţii cu cei din conducerea Energiei pentru a afla pe ce drum o voi apuca. Este adevărat, prima opţiune pentru mine este Energia şi în principiu aş vrea să continuui aici. Sunt deja de 3 sezoane la Tg-Jiu, m-am simţit bine acolo şi nu voi pleca decât dacă nu o să mai fiu dorit”, a anunţat căpitanul Energiei. Porter Troupe a mai declarat că îşi doreşte ca la Energia să rămână şi antrenorul Slobodan Nikolic: „Să vedem însă cum se va rezolva şi problema bugetului şi cea a antrenorului, mai precis dacă domnul Nikolic va continua. Din punctul meu de vedere aş merge pe mâna lui pentru că la anul, dacă vom rămâne în aceeaşi formulă sigur vom avea rezultate mult mai bune cu Energia”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • gorjean fericit spune:

    Normal ca Porter a simtit dragostea suporterilor din Tg.Jiu si, ca un capitan adevarat ce este, stie sa aprecieze asta!

  • Diana spune:

    Parerea mea ar fi ca Troupe Porter sa plece la alta echipa pentru ca la noi nu se mai motiveaza nu se mai daruieste si a jucat foarte slab acest sezon

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.