RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic nu ştie dacă va continua la Energia

/ 24 martie 2011

Antrenorul Slobodan Nikolic a făcut cunoscut faptul că nu a început discuţiile cu cei din conducerea Energiei cu privire la prelungirea contractului său la echipa gorjeană.

Antrenorul plav al Energiei spune că discuţiile se vor purta abia după terminarea partidelor din play-out, dar a recunoscut că mai are şi alte oferte, atât din ţară cât şi din străinătate: “Voi discuta oficial despre prelungirea contractului meu abia al finalul sezonului, aşa mi se pare normal. În acest moment pot să spun că am vreo 3-4 variante de a alege pentru sezonul următor, dar din prisma mea toate trebuie trecute pe planul secund, după această echipă. Am o ofertă de la o echipă din România şi cel puţin două de la echipe din ţări care au campionate puternice”, a declarat Slobodan Nikolic.

Tehnicianul Energiei ştie şi cum trebuie să cum ar trebui să arate echipa în sezonul următor, cu sau fără Slobodan Nikolic la conducere: “Energia ar avea mai nevoie de un shooter ca şi de un jucător sub panou. Iar eu aş avea nevoie să se păstreze un nucleu stabil de 8-9 jucători pentru a alcătui o echipă omogenă. La fel este şi cu postura de antrenor pentru că nu este deloc bine să îţi schimbi echipa de la an la an. Că se va alege soluţia Theo Evans sau altcineva sau chiar eu, asta nu pot însă să ştiu sigur de pe acum”, a mai spus sârbul.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • laurentiu spune:

    Ar fi pacat.Cred ca este un antrenor foarte bun.Defectul sau este ca nu stie sa se faca placut.

    • ILoveEnergia spune:

      Domnul Slobodan este placut de fanii Energiei. Ca nu este la fel de placut cum a fost Theo Evans asta nu inseamna ca nu este placut de suporteri.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.