RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, învinsă la Târgu Jiu şi de CSU Sibiu

/ 12 februarie 2011

Energia Rovinari a pierdut în ultima secundă la Târgu Jiu cu CSU Atlassib Sibiu şi a pierdut orice şansă de a accede în play-off în acest sezon.

Deşi a avut în faţă o echipă decimată care a folosit o rotaţie de doar 7 jucători, fără un pivot de meserie, Energia Rovinari şi-a dezamăgit încă odată fanii, ratând o victorie logică la un moment dat. După un prim sfert pe care l-a dominat de la un capăt la celălalt încheiat cu un avantaj prea mic faţă de realitatea din teren, 18-12, trupa lui Slobodan Nikolic s-a crezut probabil învingătoare. Troupe, ca şi inexistent în acest joc, a adunat repede patru greşeli personale şi a stat pe bancă mai bine de două sferturi, Slobodan Nikolic improvizând cu Gliga. Arbitrii au mai ciupit şi ei de la gazde şi Sibiul a redus din diferenţă până la pauză, 39-35. În startul sfetului trei s-a consemnat prima dată egalitatea, 39-39, dar Energia a reuşit să păstreze avantajul înaintea sfertului decisiv, 57-55. CSU Sibiu a tras un semnal de alarmă în primele secunde ale ultimului act reuşind să preia pentru prima dată conducerea prin Markovic, 57-58. Energia a răspuns cu un parţial 8-0 şi s-a reinstalat la conducere, 65-58. A fost o simplă iluzie pentru că oaspeţii au egalat, 69-69 cu câteva secunde înainte de final. Ultimele secvenţe au fost dezamăgitoare, jucătorii gorjeni tratând cu multă superficialitate jocul iar tehnicianul Nikolic a fost depăşit.

Bigus, cu un tree-point-play a readus speranţele de victorie de partea oltenilor, însă Brown l-a anulat cu o lovitură de trei puncte. Ceea ce s-ar fi vrut atacul decisiv pentru victorie a fost practic un fiasco pentru că Nikolic a pasat greşit şi CSU Sibiu a marcat punctele decisive în ultima secundă.

Energia Rovinari – CSU Atlassib Sibiu 72-74 (18-12, 21-23, 18-20, 15-19)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori 750

Energia: Troupe (4 puncte), Lupusavei (3), Darby (11), Oluic (10), Mocanu (8), Bigus (17), Nikolic (19). Au mai jucat Gliga şi Stroescu. Antrenor Slobodan Nikolic.

CSU Sibiu: Brown (6), Le Var Seals (4), Haiduc (5), Calotă (11), Atanackovic (10), Crăciun (18), Markovic (20). Antrenor Audrius Prakuraitis.

 

Comentează!

55 Comentarii până acum

  • fan handbal & basket spune:

    Ce ziceti ca au mai ciupit? ne-au furat de-a binelea parca am revazut arbitrajul meciului cu asesoft, dvs presa din gorj ati putea face un protest la frb, dak pe vlaicu nu-l ia nimeni in seama. Dar se pare ca trebuie sa venim la sala mereu sa vedem cum suntem furati de acest jeg de arbitru grigoras laurentiu, un nenorrocit care, pe unde ne prinde pe acolo ne fura, iar dvs spuneti ca ne-au cam ciupit cand ei ne-au furat pe fata!

    • raulica spune:

      Meciul l’am cam pierdut pe mana noastra … adica ne’a furat si grigoras cat a putut dar nu el a dat pasa aia gresita cand mai erau 20 secunde si nu el l’a lasat pe Markovic singur sub panou (unde cred ca au fost 3 secunde dar nu bag mana in foc) oricum nu inteleg de ce ii lasam sa arunce … si cu steaua s’a intamplat la fel …

      • ksoze spune:

        bine spus.singurul comentariu lucid…sunt curios de scorul dintre energia si perla harghitei…va fi un meci f interesant din punctul meu de vedere

        • PPK spune:

          Sau ar trebui sa spunem ca Bigus nu a fost in stare sa faca recuperare la aruncarile de 3 pct ale lu Markovic si Seals la faza cand ne-au egalat sau ca Bigus nu e in stare sa bage mingea in cos de sub panou si are 2M si ceva…multi care sunt in sala nu stiu regulile de joc dar huduie ca asa e la noi…multe decizi chiar au fost bune dar la unele au dat cu ei cand poate era 50-50 asa ca sa nu mai comentam aiurea si sa puna mana sa faca echipa competitiva pt viitoru sezon…Tyner Theo Trim inapoi…afara Bigus Stroe Ursu Gliga Oluic si Kalajnic ala…

          • raulica spune:

            Sau ar trebui sa spunem de ce la aruncarile alea de la 3 pcte sub panou era decat Bigus si Mocanu? si restu erau pe la jumatea terenului? Bigus a fost cel mai bun om la meciul cu Sibiul!

  • je spune:

    Sustin ce s-a scris mai sus.
    Domnilor din presa gorjeana trageti un semnal de alarma la FRB. Nu e posibil ceea ce se intampla. Un nemernic precum grigoras sa faca dupa bunul lui plac si sa-si bata joc de echipa si de 800 de spectatori dupa bunul lui plac. Rusine doamna Carmen Tocala ca pastoriti astfel de manifestari.
    Iar pentru grigoras numai de bine si sper sa ajunga dupa vamesi

    • galma spune:

      cei din presa locala au sunat la federatie si au vb cu doamna Tocala si au zis k din partea clubului nu au primit nici fel de memoriu legat de arbitraje, la delgarile arbitrilor cei din conducerea echipei nu participa, la sedinte la fel a si zis ca parca Energia nici nu ar participa in acest campionat…totu pleaca de la conducere

  • nick55 spune:

    eu altceva nu inteleg: de ce, si acasa si in deplasare, noi nu putem fi arbitrati macar corect? ca de ajutat nu s-a pus niciodata problema! ce trebuie facut pentru aceasta? pentru ca, oricat ar juca cei din teren si oricat de bine ar pregati slobodan jocurile, jucam intotdeauna sau aproape intotdeauna, contra a cel putin 7 adversari! s-au specializat domnii in negru! ne fura in zone care nu pot fi flmate! si la jucatori considerati mai duri, gen viorel mocanu sau porter! stiu si ei ca, daca ti-i scot pe doi dintre ei sau daca ii fac cu trei greseli in doua sferturi, nu avem nici o sansa mai departe! ar trebui sa-i intelegem pe jucatori: noi ne enervam in tribuna;dar ce o fi in sufletul lor pe teren sau pe banca! nu-i plang, dar asta este realitatea! haideti sa intrebam ce-i de facut? pentru ca vom incepe sa coboram incet dar sigur spre ultimele patru locuri! voi spune mai tarziu la ce ma refer.

  • jazz spune:

    Domnilor ziaristi,chiar nu-i vedeti pe „stimabilii arbitri”cum sunt cu ochii pe tabela atunci cind conducem si intervin numai bine ca echipa adversa sa se apropie?Poate am mai gresit si noi dar pe parcursul a 40 de min nu este ceva anormal!Aceste nedreptati se resimt si la nivelul psihicului jucatorilor care simt ca se lupta cu morile de vint!!! Poate o invitatie oficiala adresata dnei Tocala la un meci sau niste memorii facute de dvs…nu stiu zic si eu!!! PACAT!!! Tot publicul a plecat dezamagit de la sala spunind ca in tara asta mori cu dreptatea in mana si de-asta pleaca copiii din tara,copii pe care i-am crescut cu alte valori care se pare ca nu mai sunt calitati in ziua de astazi!! Chiar trebuie sa suportam rinjetul infect al lui grigoras(intentionat cu litera mica asa cum e si ca om)la majoritatea meciurilor?

  • alecu spune:

    Vad ca nici pina acum nu s-a inteles ca pe acest vlaicu il intereseaza doar imaginea lui. Nu il intereseaza foarte mult echipa .
    Memoriile trebuie platite si rezultatele nu le mai poti intoarce . Daca nu esti in stare sa impui prin prezeta ta respect din partea delegatilor federatiei( arbitri si comisar)inseamna ca nu ai valoare si nu este suficient sa stai in spatele bancii de rezerve sa te admire sala.
    Credeam totusi ca avem antrenor valoros dar dupa acest meci am vazut ca m-am inselat.

  • ksoze spune:

    incredibil….! inca odata mi se demonstreaza lipsa de cultura si ochi pt baschet prin comentariile acestori fani infocati ai eergiei si ai baschetului.Bai baieti doar un singur comentariu a fost cu adevarat pertinent si lucid,cel al lui raulica, cat despre voi ceilalati,pune-ti va rog mana si cititi cel putin o singura data regulamentul frb,poate va mai luminati si nu mai dati in continuare vina pe arbitrii, etc…acest oras iar 90% dintre suporterii acestei echipe,energia rovinari,nu au nicio legatura cu acest sport ca sa nu mai vbm de traditie….cat despre grigorasi….este ultima si cea mai neinsemnata problema a unui club inconsistent si cu un management defectuos….

    • je spune:

      Usor sa nu-ti plesneasca desteptaciunea in cap.Toata lumea este proasta si necunoscatoare a regulamentului,numai tu esti un destept (urgent control de specialitate)!!!

  • jazz spune:

    MESAJ PT.KSOZE: De unde sti tu ce se intimpla pe terenul ENERGIEI atotcunascatorule?? Misca-ti fundul la un meci al echipei si apoi sa-ti permiti sa spui ca 90% din spectatori nu cunosc regulile din baschet.Hai sa-ti amintesc cum ca Asesoft a luat bataie o data in Cupa,Mobitelco a luat bataie,Steaua abia a cistigat,la Pitesti hotie pe fata,Sibiul a cistigat greu si spui ca nu intervin arbitrii!! Vino la sala sa-i vezi cum stau cu ochii pe tabela si intervin cind trebuie si apoi da-ti cu parerea.Chiar crezi ca toata lumea e nebuna cind acuza arbitrajul?Daca ar fi lasati sa joace si s-ar cistiga corect te asigur ca toata sala ar aplauda inclusiv adversarii.Dupa meciul cu Sibiu chiar Craciun ,jucatorul lor a spus ca vina este a arbitrilor.Asa ca vezi-ti de treaba ta ,cu traditia ta cu tot si nu mai jigni publicul !! Sau orasele mici nu au voie in Baschet!! Vrei sa-ti spun citi medici si profesori universitari din Gorj profeseaza prin „metropolele” voastre? Si mai vezi ca echipa joaca la TG JIU,orasul lui BRANCUSI daca ai auzit de el!

    • done spune:

      nu te mai chinui sa-i spui lucruri d’astea lui Gyula, Arpad, Pista or’ cum drac’ l’o chema pe puiu’ asta venit nici el nu stie de unde

    • PPK spune:

      Ce legatura are ce spui tu aici cu ce sa intamplat in sala…cu profesori si doctori care pleaca din oras…si eu sunt de aceiasi parere cu ksoze multi protestau dar nu stiau de ce sa fluierat ori pasi ori 3 secunde ori fault habar nu au :)) asa ca mai moale cu acuzatiile la arbitri…sa ne uitam la ce echipa avem ca jucam in 3-4 jucatori meci de meci apoi sa ne plangem de arbitraje.

      • Gichi23 spune:

        da de unde sti tu daca lumea huiduie fara sa cunoasca regulamentul? poate jucam in 3-4 oameni dar exact asta ne face asa speciali, ca suntem luptatori in aia 3-4 si poate ca nu trebuie neaparat sa castigam ca sa ne facem cunoscuta prezenta

    • ksoze spune:

      in primul rand tin sa-ti spun ca am fost acolo cam de fiecare data cand a jucat energia pe teren propriu in al doilea rand vreau sa intelegi ca nu am nimic cu publicul avizat din acea sala,putin la nr,extrem de putin chiar….incearca sa fii lucid si sa intelegi ca nu am nimic cu echipa, asta insemnand aia 3-4 jucatori,ci leprele si scursurile care stau pe banca pe bani multi si sacul ala numit vlaicu…..cat de arbitrii,am mai spus-o si in alte ocazii pe acest site…penibili si ridicoli de ambele parti,in special in cazul acestei ultime partide…..felicit pe done pt specializarea luata in nume de unguri!multumim done inca odata dai dovada de mentalitatea colectica a publicului gorjean; fudula,xenofoba,necioplita si total fotbalistica, adica cam ca tine asa!

  • seleni spune:

    ati dat in ridicol cu acuzatiile astea asupra arbitrajelor.de ce nu participa nimeni de la echipa la tragerea la sorti a arbitrilor?de ce grigoras va arbitreaza la fiecare meci si nimeni nu ia nici o masura?pentru ca aveti conducere foarte slaba.mai terminati cu arbitrii si luati-l la intrebari pe vlaicu si pe cine mai conduce pe acolo.si pana la urma a batut stroescu pe cineva sau doar i-a amenintat?ce tot aveti cu baiatul?bv lui ca poate sa castige banii aia

  • alin67 spune:

    Intradevar sunt momente cand publicul „ia foc” pe nedrept fiindca nu cunoaste regulile. De exemplu,timpul de 24 secunde se reseteaza atunci cand mingea atinge inelul,nu panoul, asa cum a fost cazul sambata la o aruncare a lui Nikolic,de asemenea,dupa ce atinge inelul mingea poate fi recuperata de un jucator, fara sa se acorde cos,asa cum au facut sambata,atat unul din jucatorii Sibiului dar si Bigus.Da,multi nu cunosc regulile,sau nu pe toate,(nici eu ,dar intreb pe altii care le stiu si invat),dar acest lucru este valabil in toate salile din Romania.Ksoze,ai impresia ca la Cluj,Medias sau Tg-Mures,sunt mai multi aceia care cunosc toate regulile?Procentual,la fel.In plus,de multe ori regulile le fac arbitrii in cursul meciului,si crede-ma ca arbitrii au fluierat sambata doua faze identice diferit la numai cateva secunde.Iar daca l-ai fi vazut pe Grigoras cu cata bucurie a dat cos si fault pentru Sibiu,poate ca ti-ai schimba afirmatiile.In ultimul rand,site-ul acesta se cheama „sportingorj”,deci ne priveste pe noi,gorjenii,asa prosti cum suntem,noi ne certam noi ne impacam,nu inteleg ce va bagati voi,ksoze si seleni. Vedeti-va de echipele cu care tineti,si nu uitati ca pana nu demult chiar conducatorii Campionei ultimilor 7 ani,se plangeau de arbitraje,la fel Oradea,Cluj,etc..Daca nu o mai fac,poate fi si datorita faptului ca s-au schimbat lucrurile. Energia a fost dezavantajata in 90% din meciuri, iar reactia suporterilor este determinata si de acest aspect.

    • ksoze spune:

      din pacate ai dreptate, si tot din pacte sunt din tg jiu…..curios de ce toti ati perceput ca numai un intrus ar fii putut sa critice sau sa nu fie de acord cu ce spuneti voi pe aici…..

  • laurentiu spune:

    La faza cu aruncarea lui Nicolic cind mingea a atins panoul dar nu si cosul,este vorba de unghiul din care privesti dar,mai ales,de impulsul de moment.Toata lumea a sarit in sus apoi si-au dat seama de greseala si s-au asezat cuminti.Au fost citeva faze in care putem spune ca arbitrii au impins echpa oaspete de la spate dar,spun eu , nu au fost cei care au influentat deznodamintul meciului.Haideti sa ne uitam putin pe statistici si o sa vedem de ce am pierdut meciul. Turnovers : noi 22!!,ei 14,Greseli personale: noi 24 ei 16,Steal : noi 8,ei 11.Ca sa nu mai spun ca cel mai bun aruncator al nostru de la distanta a aruncat de 7 ori ca sa inscrie un singur cos.Si mai e ceva,cit de mult ar vrea arbitrul,e cam greu sa faci 4 greseli personale in 12 minute.Si totusi Troupe a reusit.o alta problema cred ca este individualismul de care dau dovada Nikolic si Darby.Poate or fi suparati ca nu au cu cine ,dar sa fim seriosi,au pierdut cite 6-7 mingi fiecare.

    • gicanu spune:

      Oricare ar fi fost statisticile,diferenta dintre noi si ei a fos de doar 2 pcte marcate in ultima secunda.Mai mult,rubrica cu 24 de greseli personale la noi si 16 la ei ne arata de fapt cat de „atent” am fost noi fluierati de grigoras (dar si de ceilalti 2 flacai).
      Daca,inciuda lotului subtire si conducerii defectuoase,am fi fost lasati sa jucam,azi am fi avut cel putin 3 victorii in plus.

      • gicanu spune:

        Scuze ,din graba am scris impreunat in ciuda(am mancat si un t ),asta ca sa respectam gramatica.

    • raulica spune:

      Un mare PLUS de la mine pentru comentariul tau!

  • jazz spune:

    Gicanu a spus tot ce era de spus! Diferenta a fost de 2 puncte nu de 20 asa ca Grigoras nici usutoi n-a mancat nici gura nu-i miroase. Bagatorii aia de seama : KSOZE,SELENI SI PPK aduceti voi bani la bugetul echipei si apoi vorbiti de Trim.Sustin in continuare ,indiferent de parerile unora ca ne-au fost furate victoriile cu STEAUA,SIBIU,ASESOFT si PITESTI.De pe margine e mai usor sa vorbesti decat din teren,statistica e facuta si din unele decizii gresite de arbitraj.

  • nick55 spune:

    @ksoze,senilu, pkk(pardon, ppk): voi ati vazut vreodata cum arata o minge de baschet? nu la televizor, pe parchet! sincer, nu cred. pentru ca, altfel, ati sti si voi ca la opera te duci SI fara sa stii sa canti opera, la fotbal te duci SI fara sa fi jucat fotbal(altfel, la barcelona nu ar fi niciodata 100.000 de mii de fani in tribune), la baschet la fel. daca ati veni doar voi, MARII SPECIALISTI, ar fi disparut de mult orice sport, arta, cultura din lumea asta si am fi ramas prosti toti ceilalti sapte miliarde(v-am scos pe voi din calcul)!asa ca lasati-ne cu nestiinta noastra in pace si vedeti-va de MAREA SI INEGALABILA VOASTRA INTELIGENTA SI PRICEPERE LA TOATE! pentru raulica sau laurentiu sau cum iti mai zici: bigus a avut 17 puncte, 18 recuperari, 4 pase decisive! cu trim, teo, tyner poate mai prinzi si tu ceva! stim noi doi ce! pace voua, oameni INTELIGENTI, INEGALABILI, NEMAIPOMENITI, DAR FARA NIMIC PENTRU ACEASTA ECHIPA!

    • laurentiu91 spune:

      Ma scuzi ca te intreb.In ce stadiu e procesul cu Stroescu?

      • seleni spune:

        ce proces?stroescu sta bine mersi si rade de ei,si isi ia omul banii linistit in timp ce astia se agita pe internet

    • seleni spune:

      dar tu ce sport ai facut?asa bine te pricepi LA BAschet incat nu te poate contrazice nimeni.iar o sa plangi pe aici ca iti scoate vlaicu panoul din sala.anul viitor o sa va taie bugetul si gata cu toate comentariile.sau gasiti alt sport?poate fotbal american?hochei?baseball?

    • ksoze spune:

      nicusorr 55 asta a murit!exact dupa ce a scris commentul asta! a facut spume si a cazut doborat ed rabie si frustrare!
      r.i.p
      =)))))

  • GIGI TOPOR spune:

    Dezbina si cucereste.Voi va certati degeaba,echipa nu mai are valorea celei din primu sezon,este mult mai slaba si nici lot nu avem ca sa fie rulat.Adevarul vi-l spune antrenoru dar voi cautati mereu motive sa va alimentati incompetenta de a vedea lucrurile obiectiv.Am ajuns la valorea in care 2-3 puncte sau cateva secunde fac diferenta intr-un meci.Daca vreti sa schimbati ceva in bine,ce e drept nu cu mult,incepeti cu partea administrativa.Antrenorul e chiar peste theo si mai mult de atat nu poate scoate din aceasi 4 jucatori de baschet si restu de umplutura.Nu mai intrati in polemica intre voi asa zisi fani nu e nimic inteligent si de perspectiva.Vlaicu vrea sa faca baie de multime si se vrea un stalp al societatii el nu crede in alte valori pe care le promoveaza sportul cum ar fi competitia.O sa stea presedinte atat timp cat are ce sa suga , deci nu o sa vedeti interese comune exrcitate prin el,Cum am spus administratia e dusmanul nr 1 ea este sursa , nu trompetistii din sala nu grigoras,nu ghinion,nu nimic astia sunt doar marionete si scuze penibile.

    • alin67 spune:

      Norocul nostru ca ai aparut tu,inteligent si cunoscator al fenomenului.Noi,asa zisii suporteri (cu doi „i”),credeam ca echipa asta e mai buna decat cea din primul sezon si speram sa ia titlul,dar am avut ghinion. Oricum,asteptam si alte sfaturi minunate si de perspectiva,nu sterile ca discutiile dintre fanii astia care nu au de lucru si se baga in seama pe aici. Multumim GIGI.

      • GIGI TOPOR spune:

        Baiatul taty! ce am scris a fost sub forma de constatare si parere personala cat despre ”asa zisi” sau ”asa zisii” e vorba de articulatie si modul in care te declari fan sau cum esti declarat.Cu alte cuvinte am scris corect dar mercy de observatie e bine ca ti seama la gramatica.Hai ciao.

  • nick55 spune:

    ca orice proces, in stadiul de inceput. nu ma opresc pentru ca cei care nu au fost acolo nu-si pot da seama ce a fost la gura baiatului in acea seara.
    senile(anagrama), de unde ai mai aparut si tu din nou? sau din nou esti din craiova?

    • seleni spune:

      te deranjeaza prezenta mea?sau nu are voie nimeni sa aiba un comentariu in contradictoriu cu tine?nu mai scrie in paranteza ca intelegem si noi,nu numai tu domnule istet.acum esti preieten cu vlaicu?cum se schimba oamenii domnule.citeste-ti comentariile de mai sus ca poate suferi de astigmatism si nu intelegi ce vreau sa zic.seleni..out

  • ion spune:

    Hai energia

  • jazz spune:

    @KSOZE:Cum iti permiti mai”desteptule” sa jignesti oamenii facandu-i lepre,scursuri,neciopliti,xenofobi(probabil stai cu dictionarul in brate).Ii cunosti personal sa-ti dai tu cu parerea! Comenteaza civilizat despre sport daca ai ceva de spus,daca nu stai in banca ta si nu mai chinui tastatura!Daca iti place asa de mult de Grigoras ia-l dracului acasa ca faci bine omenirii.Vorba aia:cine se aseamana se aduna!!
    Dle administrator al site-ului poate ar fi bine sa-i dati numele acestui individ ,ca doar sub pseudonim are curaj sa comenteze!!Le dai tu cumva sa manance sau le dai tu salariile de-i faci lepre,scursuri si neciopliti?! SA-TI FIE RUSINE!!!

    • ksoze spune:

      hopa! scuze!!! nu stiam ca te numeri printre ei!
      promit sa fac la fel si data viitoare!
      pasionalule!;) =))

  • Palestinianu spune:

    Domnilor eu cred ca o sa nebunim cu totii daca mai avem parte de asa meciuri in care albitrii ne fura pe fata si nu avem ce face,iar de partea cealalta lipsa de incompetenta sau neputinta unora dintre jucatori.Ce cauta Kalanj la aceasta echipa,Oluic ce cauta la echipa,Stroescu cu ce ajuta aceasta echipa(ce masura s-a luat impotriva lui)

    • ksoze spune:

      masura luata impotriva lui stroescu? simplu: admiterea si tolerarea unor indivizi ca jazz,(desi era mai potrivit „manea”),nicusor55 si altii pe acest site dar si mai trist intr-o sala de baschet…..in final o sa dispareti odata cu prea iubita voastra echipa,neintelegand nimic din efemerul fenomen baschetbalistic de la tg jiu..eu am sa imi pastrez umorul,si o sa va multumesc pe aceasta cale ca mi l-ati alimentat….
      hai sa ne destindem
      asta nue firea mea
      cineva m-a obligat sa zic
      asa ceva…grigoras cred=))

  • Palestinianu spune:

    Era sa uit asteptam un raspuns din partea ta Domnule Presedinte Vlaicu apropo nu l-am vazut in spatele banci de rezerve pe arabu cu picioare scurte si minte ingusta,care a destremat aceasta echipa v-at certat oare cu el asa putin a tinut alianta.Daca e asa ati facut cel mai bun lucru din lume sper ca mintea ta e mai limpede acum si gandesti mai bine fa ce trebuia sa faci demult adu linistea la echipa si scapa de lichele, daca nu faci asa o sa te dea lichelele afara pe tine

  • Ion spune:

    Palestinianu asta are perfecta dreptate Domnule Vlaicu daca nu aduceti linistea la echipa nu va fi bine si e pacat sa va schimbe din functia de presedinte.Nu va pare rau de sutele de oamenii care vin la sala meci de meci.Hai energia

  • Marius spune:

    Iti dau dreptate Palestinianule nu trebuie sa cunosti baschet mult sa-ti dai seama ca acest Kakanj,Oluic sau cel mai mare conducator de joc pe care l-a avut Gorju(stroescu) sunt paraleli cu acest sport se vede cu ochiu liber cat sunt de talentati Domnule Vlaicu nu mai dormiti trezitiva o data pana nu e prea tarziu

    • ksoze spune:

      uite bau jazzule,mai sus la baietii astia cum arata commenturi pertinente la baietii astia de mai sus, si nu bolboreselile tale in spume…apropo daca esti asa de curios de numele meu o sa ti-l dau amice…este ultima oare cand mai postez ceva aici…..tu si altii ca tine,se stiu ei…ma scarbitii…sper sa mai reziste baietii astia care mai gandesc si inteleg ceva sau mai bine s ava lase singuri intre voi sa va scarpinati ca ….stiti voi cine;)

  • yo spune:

    in curand targu jiu nu va mai avea echipa de baschet. evans a lucrat bine si serios numai in primul an din anumite motive dupa care a incercat sa iasa el erou si a dat vina pe jucatori. ca urmare l-am pierdut pe cel mai bun combo guard din campionat, jackson pentru ca era slab, si am ratat playoff-ul cu buget de primele 5 echipe. anul acesta cu buget mai mare decat otopeni, sibiu, oradea ratam obiectivul din cauza lui stroescu care a fost mereu un cancer al echipei, incepand cu divizia B cand jucau pacioga ilie .Multumim targu jiu!

    • Pipp spune:

      Mai, baiete, eu zic ca tu sa taci daca nu sti despre ce vorbesti, ok? De unde sti tu ca anul trecut am avut buget de primele 5 locuri din campionat?! Aaaa, gata stiu! DIN MINTEA TA BOLNAVA! 😉

  • yo spune:

    Bine, atunci traiti in lumea voastra virtuala in care echipa nu are bani si d-asta nu e performanta. daca stiti voi ce bani iau jucatorii de la celelate echipe…vai de voi. sunteti niste ignoranti. (voi cei care credeti prostiile aruncate prin presa). anul trecut s-au dat bani sa il luam pe darby inapoi, rares apostol facea mai multi bani decat jucatori de la cluj si asesoft (jucatori romani), trim avea salariu care acum doar la steaua, medias, cluj si asesoft se mai da…vai de voi ignorantilor…d-asta ne ducem de rapa. ne lasam prostiti.

  • Marius spune:

    Sunteti cu totii niste oameni rai si ce e mai grav afoni in ale baschetului nu stiti decat sa jigniti si sa comentati orice nimicuri.Daca sunteti asa tari de ce nu preluati voi echipa sa vedeti ce simplu e,veniti domnilor si voi sa sponsorizati sa vedeti ce usor e cum scapi de bani imediat ,sa vedem daca vine cineva daca nu ciocu mic.Hai energia

  • Ion spune:

    Domnule Vlaicu fiiti tare nu va lasati calcat in picioare ,capu sus si joc de glezne sa moara toti de ciuda.Avem numai comentatori care nu au facut nimic in viata lor dar se pricep la toate si ce e mai grav ca sunt specialisti in baschet.Va dau un sfat vedetiva de treaba voastra nu mai intoxicati lumea cu comentariile voastre aberante si alterate

  • Dan spune:

    Unica varianta Theo pentru redresarea acestei echipe Domnule Vlaicu puneti mana pe telefon si contactati-l pana nu e prea tarziu.Omul acesta poate aduce linistea dorita la echipa si totodata performanta mult asteptata sper sa luati pentru noi fanii decizia aducerii inapoi a lui Theo si o sa fiti cel mai iubit om din sala sporturilor si din oras

  • eu spune:

    Se pot gasi antrenori si mai buni ca Theo, clar am avea nevoie de un antrenor american cu experienta, nu de un pustan orgolios ca el care pana la urma tot la rezultatele lui nikolic ne aduce. daca stam sa ne gadim, nici anul trecut nu am prins playoff-ul, nici anul asta. nu e nici o diferenta la rezultatul final.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.