RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia – CSU Atlassib Sibiu, meciul sezonului pentru gorjeni

/ 11 februarie 2011

Înfrângerea de la Piteşti a redus simţitor şansele ca Energia să poată prinde un loc în primele opt echipe la finalul sezonului regulat, dar acestea mai există, cel puţin teoretic, iar gorjenii se agaţă de ele până la final.

Antrenorul Slobodan Nikolic crede că Energia nu se va încurca pe teren propriu în faţa celor de la CSU Atlassib Sibiu şi spune că încă mai visează la un loc în play-off: “Pentru noi e meciul sezonului. Dacă pierdem ieşim din lupta pentru play-off. Sunt optimist pentru că echipa joacă puternic acasă iar atmosfera e incendiară. Sibiul joacă cu şapte jucători şi nu cred că vor face faţă aici. Avem nevoie însă şi de o surpriză pentru a atinge locul 8, o victorie într-un loc nescontat. Cu 16 victorii suntem acolo”, a declarat Slobodan Nikolic.

În vreme ce Nikolic spune că poate prinde ultimul loc de play-off, Marius Vlaicu, preşedintele secţiei de baschet a clubului gorjean, este ceva mai circumspect, însă tot acordă un procentaj destul de mare şanselor de a ajunge în primele opt: “Teoretic mai sunt şanse. Ar trebui să câştigăm 6-7 jocuri din cele 10 rămase. Şansele noastre sunt însă la limită, 50,01 % să prindem locul 8. Îl rog pe antrenorul Slobodan Nikolic să se concentreze pe tactica de joc. Va fi greu, dar nu imposibil”, a Marius Vlaicu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • alin spune:

    energia rovinari:csu atlassib
    sfertul 2 tocmai s-a terminat.au trecut deci 20 de minute,in care p. troupe a jucat cel putin 17 din cele 20.ce a facut el?a reusit performanta de a da 4 puncte,de a face 4 faulturi si de a rata 4 aruncari la cos(2 de 2 puncte si 2 de 3 puncte).bv!de asta il votam cel mai bun jucator de la energia,de asta este platit atat si tot din atatea motive este mereu titular si joaca atatea min!

  • Gichi23 spune:

    1 meci dintro mie greseste si el si gata sar toti cu gura pe el

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.