RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Şedinţa de analiză, amânată după meciul de la Timişoara

/ 14 decembrie 2010

Preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia, Marius Vlaicu, a programat la începutul acestei săptămâni o şedinţă de analiză împreună cu antrenorul Slobodan Nikolic, însă aceasta va avea loc abia după meciul din ultima etapă, la cererea tehnicianului plav.

“Am avut o scurtă discuţie cu antrenorul Slobodan Nikolic cu privire la viitorul echipei şi al lotului pentru retur, dar acesta a spus că doreşte să nu se pună o presiune suplimentară pe jucători înaintea ultimului meci, aşa că am acceptat să avem o discuţie mai detaliată luni, după meciul de la Timişoara. Slobodan Nikolic şi-a asumat răspunderea că va duce echipa în play-off cu actualul lot de jucători, dar trebuie să stabilim şi ce se va întâmpla în cazul în care acest lucru nu se va realiza”, a declarat Marius Vlaicu pentru www.sportingorj.ro despre şedinţa amânată. Vlaicu a lăsat să se înţeleagă că, cel puţin deocamdată, opiniile sale nu coincid cu cele ale tehnicianului în ceea ce priveşte campania de achiziţii pentru partea a doua a campionatului: “Noi vrem să ajungem în play-off şi, după părerea mea, trebuie să mai lucrăm pe lot. Asta este părerea mea şi trebuie să ajungem la un numitor comun în discuţiile noastre pentru că perioada de transferări este destul de scurtă şi trebuie să ne mişcăm repede. Returul, cred eu, va fi mult mai greu decât prima parte a campionatului şi trebuie să ne luăm toate măsurile pentru a ne îndeplini obiectivul”, a explicat preşedintele gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • secundul spune:

    cu alte cuvinte slobodan mai are vreun var vreun nepot pe care vrea sa l aduca la echipa ca nu i ajunge comisionul de la trei sarbi!! bafta energia si sper sa schimbati antrenorul prima oara!!!

  • PPK spune:

    Tyner si Trim ar fi super daca ati reusi sa-i readuceti la lot.Bafta la Timisoara!!

  • cornel spune:

    cita autoritate are vlaicu in fata antrenorului se vede din acest articol- echipa nu va prinde play-offul chiar cu daca schimba unul doi jucatori.
    daca nu vom avea cite doua victorii la cel putin cinci echipe si sa nu mai pierdem acasa nu sunt sanse de play-off – va veni la tg-jiu Steaua,Gaz Metan, Oradea, ori daca pierdem orice meci cu acestea trebuie obtinuta victorie in deplasare in afara de Iasi,Brasov, Craiova si nu prea avem unde. Echipa se va clasa la finele campionatului pe unul din locurile 10-13

  • my name is biiigudius, rafal bigudiusssssssss spune:

    Pai obiectivul anuntat de Vlaicu la inceput de campionat a fost clasarea pe unul dintre locurile 9/11. Mari sanse!!!! Dar nu cred ca influenta lui Vlaicu a punctele de pe linia de clasament a Energiei Rovinari. Baschetbalistii nostri nu au adus, din pacate, nicio surpriza. Din contra, au fost rezultate normale dar si anticipate. Surpriza, putem spune ca a produs/o, chiar in primul joc, C.S. Otopeni. De atunci trebuia sa se traga semnalul ca inca un tehnician trage pisica de coada prin curtea Energiei. Cu 7 jucatori activi si 5 translatori pentru Nikolic, nu poti face mare lucru, iar obiectivul anuntat de Vlaicu a fost unul modest, ca si prestatia lui din arbitraj inainte de a deveni mare UNPR/ist……Pacat ca insuccesele din politica sunt pitite in spatele formatiilor de handbal si baschet din Targu Jiu. Capul sus si la Timisoara, dar… nicio speranta cu jucatorii din ultimele 5 minute ale meciului cu CSU BRasov.

    • pupp spune:

      Ba, tu ai vazut cine a jucat in ultimele 5 minute?! Aia nu sunt jucatorii de baza, sunt jucatorii mai modesti. Brato are abia 18 ani 🙂 o sa se afirme el, ca are timp

  • joe spune:

    Troupe,Darby,Nikolic,Capusan si eventual Mocanu restul…OUT

  • cornel spune:

    obiectivul asumat de vlaicu este unul din locurile 7-9, dar chiar daca lotul din acest tur este cu mult mai valoros decit cel din turul editiei trecute , cred ca mai era nevoie si de altceva iar marele politician a demonstrat ca nu este suficient sa fi batut mingea de baschet ( de fapt mai mult a carat mingile )sau sa faci pe arbitru ca sa fii considerat din fenomen.

  • jazz spune:

    Nu mai criticati atita! Daca ar fi mai sus in clasament nu ati mai inceta cu laudele.Asa ca mai bine i-ati sustine ca nu se stie ce va fi in retur.HAI ENERGIA!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.