RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Şedinţă după meci în loja Pandurilor

/ 27 septembrie 2010

Imediat după meciul pierdut de Pandurii pe teren propriu în faţa celor de la FC Timişoara, antrenorul Ionuţ Badea a fost chemat de preşedintele Consiliului de Administraţie, Marin Condescu, la o şedinţă de analiză.

Şedinţa a avut loc în loja din care oficialii Pandurilor urmăresc meciurile echipei de pe teren propriu şi i-a mai avut printre participanţi pe preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu, şi pe Daniel Burlan, directorul SNLO, principalul susţinător financiar al gorjenilor.

După ce discuţiile s-au încheiat, Marin Condescu a anunţat faptul că Ionuţ Badea este în continuare antrenor la Pandurii în ciuda faptului că existau premise ca şedinţa să se încheie cu o despărţire de tehnician: „Am discutat despre ce trebuie făcut la echipă pentru a avea şi victorii şi pentru a nu mai fi pe ultimul loc. Vom continua tot cu Ionuţ Badea. Nu îi reproşăm nimic antrenorului, ne reproşăm la toţi cei care am fost la echipă. Explicaţia lui Ionuţ Badea este lipsa rezultatelor şi aceasta este singura problemă, rezultatele pozitive ne lipsesc”, a declarat preşedintele CA de la Pandurii.

Condescu a mai precizat că aşteaptă concluziile şedinţei după meciul cu Astra Ploieşti şi a pus presiune pe antrenor şi preşedintele executiv: „Nu am găsit nici o soluţie până acum ca să avem şi rezultate. Dar nu eu trebuie să găsesc soluţiile, soluţiile le găsesc Pârvulescu şi cu Badea. Nu le-am dat nici un ultimatum acum. Ei trebuie să găsească soluţii pentru a obţine victorii. Asta nu sună a ultimatum, sună a conştientizare a faptului că suntem tot pe ultimul loc şi, din păcate, distanţa dintre noi şi cei care sunt în faţa noastră se adânceşte”, a încheiat Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.