RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pârvulescu vrea două victorii în această săptămână

/ 20 septembrie 2010

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, spune că echipa gorjeană trebuie urgent să se redreseze până nu este prea târziu, înfrângerea de la Buzău fiind una care trebuie să tregă un semnal de alarmă pentru antrenorul Ionuţ Badea, dar şi pentru jucători.

„Este greu de digerat această înfrângere pentru că aveam mare nevoie de puncte de la acest meci. Dacă nu am putut scoate nici măcar un punct în deplasare cu Victoria Brăneşti, cu alte echipe ne va fi mult mai greu, dar nu avem ce face acum, trebuie să mergem înainte şi trebuie să obţinem două victorii cu Viitorul Constanţa şi FC Timişoara. Cel mai important este meciul de duminică pentru că intrăm în partea a doua a turului, avem doar şase puncte şi acest bilanţ este unul alarmant”, a declarat Eugen Pârvulescu. Acesta atenţionează că dacă jocul va fi în continuare modest, iar rezultatele vor întârzia să apară, situaţia va fi una grea pentru toţi, nu doar pentru antrenorul Ionuţ Badea: „Probleme sunt pentru toată lumea. Nu s-a pus problema demiterii lui Badea, dar problema este că jucăm prost. Nu are rost să ne ascundem după deget pentru că râde lumea de noi…”, a comentat Eugen Pârvulescu situaţia echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • sss spune:

    HAI PANDURII

  • mitza spune:

    Doua victorii in urmatoarele meciuri?Eu cred k le obtin!Miercuri joaca cu viitorul constanta si joi cu o echipa din liga 3..!!:))Hai sa fim seriosi,noi nu facem 15 pct pana la finalul turului k in deplasare suntem excursionisti!

  • argyle spune:

    parca badea avea obiectiv cel putin 4 puncte din meciurile cu craiova si branesti. Nu a o obtinut decat 3. De ce mai e antrenor?!? La ce sa mai avem obiective pentru urmatoarele 2 meciuri daca tot nu se intampla nimic, si de ce e parvulescu asa sigur ca batem si pe constanta si pe timisoara? Facem declaratii doar ca sa ne avem in treaba.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.