RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Oficialii Energiei caută cauzele ultimelor eşecuri

/ 8 decembrie 2010

Energia au ajuns pe locul 10 după o serie de patru înfrângeri consecutive înregistrate în Divizia A de baschet masculin, iar conducerea clubului încearcă să găsească răspunsuri pentru această situaţie.

„Ni se tot întâmplă un lucru, acela că nu reuşim să ne concentrăm atunci când trebuie. Sunt momente în joc în care pierdem contactul cu adversarul şi după aceea nu ne mai revenim. S-a întâmplat la scorul de 52-48 cu Mureşul Târgu Mureş şi la 69-67 cu Gaz Metan Mediaş. La Mediaş am jucat bine, dar degeaba dacă în ultimele şase minute n-am reuşit să mai marcăm decât 2 puncte”, a declarat Marius Vlaicu, preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia Rovinari. Aceleaşi întrebări le are are şi antrenorul Slobodan Nikolic, tehnicianul declarând că nu-şi explică aceste sincope ale echipei sale.

Energia mai are de disputat două partide în acest tur de campionat, pe teren propriu cu Cuadripol Braşov şi în deplasare cu BC Timişoara, antrenorul Slobodan Nikolic fixându-şi ca obiectiv victoria în fiecare dintre aceste întâlniri. Partida dintre Energia Rovinari şi Cuadripol Braşov se va disputa vineri, la cererea braşovenilor, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

 • Mda spune:

  pai ar trebui ca domnul vlaicu chiar sa se ocupe de echipa, nu sa se autopropuna director pe la complexurile energetice…

  • klauss tg jiu spune:

   nu o sa faceti treaba cu nici o echipa din cauza mafiotilor de se invart pe langa sportul gorjean pusi sa faca bani pt pdl si bunastarea lor..

   • Mda spune:

    se aude ca bugetele echipelor de baschet si handbal au fost micsorate pentru ca seful de trib condescu sa bage inca si mai multi bani in mediocra lui echipa de fotbal….

 • Florin spune:

  Meciul cu Brasov va fi o simpla formalitate. Despre meciul de la Timisoara ma indoiesc ca ar putea obtine un rezultat pozitiv. Suntem buni in meciurile de pe teren propriu insa in deplasare avem probleme. In plus Timisoara s-a intarit cu Pesic si Kabengele.

 • cornel spune:

  Superspecialistul in ale baschetului vlaicu ar trebui sa se ocupe si pentru a aduce bani la echipa nu doar sa-i cheltuie pe cei adusi de altii pentru a plati sportivi si antrenori mediocri . Dar nu ai ce sa ceri unui oportunist, care tot timpul a navigat prin apele tulburi ale politici din Romania, care cauta o rampa de lansare folosindu-se sportul gorjan. O sa inteleaga in scurt timp cei care l-au propulsat care este valoarea si caracterul acestui om .

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.