RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Speranţe pentru jocul cu Atlassib Sibiu

/ 24 octombrie 2010

Energia Rovinari a avut momente de slăbiciune în ultima parte a sfertului trei al meciului cu BCM U Piteşti, gorjenii fiind egalaţi după ce au condus în permanenţă.

Deşi a fost evident faptul că echipa a suferit atunci când în teren n-au fost Darby şi Căpuşan, intraţi foarte repede în pericol de a fi eliminaţi, antrenorul Slobodan Nikolic spune că echipa este gata să suplinească lipsa oricărui jucător din primul cinci.

„De fiecare dată joc cu cel puţin 9 jucători aşa că nu mă tem de situaţiile în care Darby, Căpuşan sau Bigus intră în fault devreme. La acest meci au intrat bine jucătorii de pe bancă, Stroescu a făcut-o acum foarte bine, şi toţi jucătorii sunt pregătiţi să joace”, a declarat antrenorul Energiei despre echipa sa. Acesta este încrezător înaintea meciului pe care echipa gorjeană îl va disputa miercuri la Sibiu: „Sunt sigur că meciul următor, la Sibiu, jocul nostru va fi mai bun dacă vom evita greşelile de astăzi, adică posesiile pierdute. Mai avem o lună până la terminarea turului de campionat şi, în general, sunt mulţumit de evoluţia echipei. Jucăm mai bine de la meci la meci”, a completat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.