RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic s-a întors la Târgu Jiu

/ 3 mai 2011

Tehnicianul Energiei, Slobodan Nikolic, a revenit la Târgu Jiu pentru a purta discuţii cu cei din conducerea clubului dar şi pentru a-şi antrena jucătorii considerând că o pauză de trei luni este mult prea mare pentru jucătorii profesionişti.

„Este foarte mult pentru un baschetbalist să stea trei luni fără să facă nimic. Am venit la Târgu Jiu ne antrenăm normal şi vom vedea ce vom face după ce se vor încheia discuţiile”, a declarat antrenorul plav al Energiei, care mai are contract cu echipa gorjeană şi în luna mai, la antrenamentul de marţi de la Târgu Jiu participând printre alţii şi Stefan Nikolic şi Viorel Mocanu, doi dintre titularii de drept ai Energiei din sezonul trecut.

Slobodan Nikolic spune că în perioada următoare va începe şi munca pentru viitorul sezon în speranţa că va continua pe banca Energiei, acolo unde este dispus să stea şi pe un salariu ceva mai mic: „Voi sta aici şi în mai şi în iunie pentru că un antrenor trebuie să-şi facă munca şi în condiţiile în care nu mai are meciuri în campionat. Mai sunt meciuri în play-off pe care probabil voi merge să le urmăresc pentru a vedea unii jucători. Apoi vor fi discuţii cu jucătorii pe care intenţionăm să-i luăm şi ar putea fi vorba de două-trei întâlniri cu fiecare, aşa că am ce face aici. Am discutat cu domnul Surdu, dar deocamdată nu s-a stabilit nimic în privinţa noului meu contract cu Energia. Eu sunt dispus să lucrez aici în continuare chiar şi pe un salariu mai mic. Ei trebuie să hotărască ce vor să facă. Acum spun că o hotărâre va fi luată pe 1 iulie, dar eu cred că este foarte târziu să ştim ce vom face doar de la această dată. Şi pentru mine, ca antrenor, este târziu, ca să nu mai spun că nu cred că jucători precum Mocanu sau Darby vor sta până la 1 iulie fără să ştie dacă vor avea sau nu contract cu Energia şi sezonul viitor”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.