RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Troupe, demon şi înger pentru Energia

/ 24 ianuarie 2011

Americanul Porter Troupe a fost eroul Energiei în meciul câştigat la limită în faţa celor de la CSM Bucureşti, asta în ciuda faptului că, de această dată, evoluţia lui a fost una modestă.

După un început bun de meci, Porter Troupe a avut un început de sfert secund mai puţin reulit, iar Nikolic l-a trecut pe bancă. Chiar dacă a revenit pe parchet după pauză, Troupe n-a mai fost la fel de eficient ca în alte partide, dovadă fiind faptul că până la sfârşitul timpului regulamentar de joc el a rămas doar cu cele şapte puncte înscrise în primele cinci minute de joc. Nici măcar la linia de fault Troupe n-a mai avut siguranţa de altă dată, el ratând trei din cele patru aruncări de care a beneficiat Energia în ultimul minut de joc. Totuşi, transformarea celei de-a patra aruncări a adus Energiei victoria în meciul cu CSM Bucureşti şi două puncte extrem de importante pentru gorjeni: “A fost un final electrizant, cu mult dramatism, am fost într-o poziţie bună, dar am ratat primele două aruncări libere, am vrut să mă revanşez la următoarele două, din păcate am ratat una, dar am înscris una şi am câştigat la un punct. Cred că e vorba de destin. Mulţumesc fanilor, avem cei mai buni fani din ligă, fără ei e greu”, a explicat Porter Troupe dramatismul ultimelor două minute ale meciului cu CSM Bucureşti, perioadă în care Energia a mai ratat alte două aruncări de la linia de fault, autor fiind polonezul Rafal Bigus, şi el cu o evoluţie modestă în acest meci.

Graţie acestui succes, Troupe şi colegii lui speră în continuare la un loc în play-off: „Avem şanse la play-off la fel ca celelalte echipe cu care ne batem, va trebui să jucăm împotriva lor şi fiecare are şansa lui şi până la urmă cred că o să ajungem acolo. Dedic această victorie echipei, băieţilor, pentru că înaintea acestui joc nimeni nu ne mai dădea şanse la play-off. Am muncit mult meciul acesta şi până la urmă e victoria noastră a tuturor”, a mai declarat Porter Troupe.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • done spune:

    mie imi pare mai mult ca Troupe nu stie cum sa o arate ca s-a cam saturat ca doar el si alti 2-3 jucatori sa traga aceasta echipa. pentru Stroescu ala mai e ceva liber pe la echipa… vad ca e si secund si capitan, decat ca nu prea joaca… da’ la cate functii duce ma mir ca mai rezista la echipa pe salariul ala 😀

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.