RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia – BC Mureş, un meci important în economia campionatului

/ 26 noiembrie 2010

Toată lumea consideră partida dintre Energia şi BC Mureş drept una de soarta căreia depinde în mare măsură calificarea gorjenilor în play-off, asta chiar dacă nici măcar nu s-a încheiat prima parte a campionatului.

Tehnicianul Energiei, sârbul Slobodan Nikolic, crede că pentru a pătrunde în play-off, echipa sa trebuie să învingă pe propriul teren cel puţin două dintre primele cinci echipe, iar după ce a reuşit să învingă pe U Mobitelco, dar a pierdut cu Asesoft Ploieşti, echipa sa trebuie să câştige în faţa mureşenilor.

Andrei Căpuşan spune că adevărata valoare a punctelor acestui meci se va vedea în retur: „În economia campionatului este un meci foarte important pentru noi. Vom vedea cât de important este acest meci, sperăm câştigat de noi, în a doua parte a sezonului, spre sfârşit, atunci când  trebuie să adunăm punctele şi să vedem pe unde ne aflăm în clasament. Orice victorie putem scoate acum este mult mai importantă în retur pentru că ne va fi mult mai uşor atunci”, a declarat internaţionalul român. Aceeaşi idee este susţinută şi de Porter Troupe, americanul precizând şi faptul că Energia nu-şi permite să piardă al treilea joc consecutiv: „Este foarte important pentru noi, ca echipă, pentru moralul nostru, ca să obţinem victoria în acest meci. Este foarte importantă şi pentru desfăşurarea campionatului. Toată lumea este motivată, toată lumea spune că am jucat bine cu Asesoft dar credem că putem să o facem şi mai bine. Obiectivul nostru este să ajungem în play-off. Nimănui nu-i place să piardă. Venim după două înfrângeri este de ajuns şi este timpul să câştigăm. Cred că vo câştiga meciul cu Mureşul. Jucăm acasă, avem şi publicul de partea nostră şi cred că ne vom impune”, a declarat Porter Troupe.

Partida dintre Energia Rovinari şi BC Mureş Târgu Mureş se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 19:00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, fiind arbitrată de trioul Mircea Şerban, Alexandru Olaru şi Vlad Potra.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.