RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic vrea victoria în derby-ul Olteniei

/ 5 noiembrie 2010

Sârbul Slobodan Nikolic spune că a fost informat de preşedintele secţiei de baschet a clubului gorjean despre orgoliile puse în joc la următorul meci al Energiei, unul în care adversar le va fi SCM U Craiova.

Tehnicianul Energiei a mai spus că partida de sâmbătă, care va începe la ora 20:30, nu va semăna deloc cu cea din presezon, atunci craiovenii reuşind să se impună: „Atunci Stefan Nikolic a lipsit, Căpuşan a fost la primul meci cu echipa având un singur antrenament cu noi, iar Bigus nu ajunsese încă la echipă. Meciul cu SCM U Craiova va fi un meci în care atât eu cât şi jucătorii mei va trebui să muncim foarte mult pentru că vom întâlni o echipă puternică, una care face multe recuperări, luptă foarte mult, are un pivot american foarte puternic, aşa că vom avea un meci foarte strâns”, a declarat Slobodan Nikolic.

Între conducerile celor două cluburi a avut loc şi un mic război psihologic, cei de la Craiova refuzând propunerea Energiei de a juca meciul duminică: „Cred că nu este corectă poziţia celor de la Craiova, care nu au acceptat să jucăm meciul duminică. Craiova are doar un drum de două ore până la Târgu Jiu şi nu înţeleg de ce nu au vrut să jucăm duminică la ora 18:00. Pentru noi, pentru Craiova, pentru public, pentru toată lumea aşa ar fi fost mai bine. Mă deranjează această poziţie avută şi pentru asta vom juca cu şi mai multă motivaţie”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Alex spune:

    ” Sârbul Slobodan Nikolic spune că a fost informat de preşedintele secţiei de baschet a clubului gorjean despre orgoliile puse în joc la următorul meci al Energiei, unul în care adversar le va fi SCM U Craiova. ” . . . vlaicu acum are orgolii ? :)) da cand a arbitrat meciul de Divizia B acum 3 ani dintre Energia si Craiova ( de a facut meciul praf el si ciuciulete )si a tras pentru Craiova ( care intr-un final au castigat la o diferenta mica ) nu mai avea orgolii ? nimeni nu a zis sa tina cu echipa din Tg Jiu, dar macar sa arbitreze corect .

  • abu spune:

    Ce orgolii sa aiba Vlaicu fata de Craiova cand el a fost si este PARALEL (sau poate chiar NECOPLANAR) cu baschetul?
    Oricum prazarii de la Craiova merita o lectie despre cum se sustin favoritii in acest week-end.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.