RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Darby şi Troupe au semnat cu Energia

/ 11 iulie 2010

Doi dintre jucătorii americani care au evoluat în sezonul trecut la Târgu Jiu şi-au dat acordul de a evolua în continuare în tricoul Energiei.

„Porter Troupe şi Louis Darby au semnat deja înţelegerile cu noi şi purtăm negocieri şi cu Kibwe Trim, un pivot pe care îl dorim în continuare la echipă. Discutăm prelungirea înţelegerilor şi cu Lupusavei şi Amarghioalei, iar cu Stroescu, Gliga, Alionescu, Păun şi Bratoloveanu ne-am înţeles deja şi-i vom avea în echipă în sezonul viitor. Daniel Ilie nu va mai face parte din lotul nostru, am renunţat la serviciile lui”, a mai declarat Marius Vlaicu. Acesta a mai anunţat şi eşecul negocierilor cu Claudiu Fometescu: „Am discutat cu el înainte de a semna cu antrenorul Nikolic, dar după aceea nu am mai vorbit nimic cu el. Din câte am auzit el s-a înţeles deja cu U Mobitelco Cluj. Oricum, cerea prea mult. Era scump pentru noi”, a completat preşedintele secţiei de baschet a Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

9 Comentarii până acum

  • PPK spune:

    In ziarul local impactingorj scrie ca sa renuntat la toti jucatori americani din lot…aici scrie ca ce-i 2 deja au semnat prelungirea contractelor…cine spune adevaru si cine minte…din cate am vazut in impactingorj se vrea o denaturare a informatiilor privind echipa de baschet de cand a preluat Vlaicu ca nou presedinte al echipei..sper sa fie adevarat ce scrie aici iar cei 2 jucatori intradevar sa ramana la echipa pt ca ei garanteaza in mare masura si spectacol si rezultate…fometescu nu e o mare pierdere pt echipa,pierdere la echipa e fostu conducator Tyner care dupa parerea mea era in primi 5 din tara.Astept si alte informati despre echipa de baschet.

    • energeticianul spune:

      la impact sunt niste frustrarti si anumite interese sau se executa niste ordine.Troupe si Darby au semnat(am comfirmarea lui Troupe).

    • eeenergia spune:

      cine tyner??!! in primii 5 ?? poate la aruncarea cu privirea :)) nu vrei tu sa-l iei la tine acasa pe tyner sa nu-i mai vad fata aia ??? ca anul trecut l-am pierdut ca fraierii pe josh si uite ca nici anul asta nu am avut noroc de el, l-a luat steaua 🙁

      • PPK spune:

        La echia din state unde au jucat impreuna tyner si josh..josh facea banca in timp ce tyner era meci de meci..de altfel sa vazut si in meciu direct dintre noi si pitesti cine a fost mai bun..josh nu a existat pe teren in timp ce tyner a fost pintre ce-i mai buni si nu a fost numai parerea mea.Daca tu ai alta parere e foarte bine acum nu toti trebuie sa avem aceleasi pareri si sa ne placa la toti aceiasi jucatori.

      • lll spune:

        aaahhh cine e ma josh?! mai lasama cu el!!!

  • dani spune:

    Stati linistiti ca pe josh nu-l mai vedem noi niciodata. l-a alungat theo si uite ce bine i-a mers…ne-a dat peste nas cu varf si indesat. o sa joace in eurochallenge, a fost cel mai bun jucator la campionatul european divizia C, a fost ales in primii 5 ai turneului…f buna alegere theo evans.great job! „o sa aduc un fundas mai bun ca josh”.Ganditi-va ca si in state la vancouver volcanoes, josh juca rezerva lui kevin. mereu! de ce?theo era antrenor. iata ca josh nu era bun acolo dar e bun in europa.ca sa vedeti cat se pricepe theo la baschetul european

  • alecu spune:

    Josh nu a jucat in state pe acelasi post cu Kevin, el a jucat 2 , ce a jucat la Pitesti si ce va juca la Steaua.
    Daca nu era agreat de Theo, de l-a adus in Romania?

  • PPK spune:

    Steaua au luat un conducator de joc american super bun cred ca nici acolo nu o sa joace josh..nu pot sa spun e jucator bun mi-a placut.De la tg-jiu a plecat la pitesti pt mai multi bani nu ca la dat cineva afara la fel facuse si darby dar nu sau inteles la bani sa intors inapoi la noi.

  • dani spune:

    Jackson va juca pozitia 2 la Steaua cel mai probabil.Cum adica „nici” la steaua nu va juca?a fost undeva unde nu a jucat? nu s-a dus la pitesti pe mai multi bani ci pt ca theo nu l-a mai vrut. sau ai uitat declaratiile de anul trecut?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.