RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș: „Ne cerem scuze, (…) a fost într-adevăr un dezastru!”

/ 21 februarie 2012

Tehnicianul Energiei speră ca după rușinea pățită în dubla cu Benfica, jucătorii săi să rămână cu câteva lucruri bune învățate de la adversari.

Andrieș își cere scuze în numele echipei pentru repriza secundă de la Lisabona: „Am avut discuţii cu băieţii, ne pare rău pentru rezultatul de la Lisabona, ne cerem scuze chiar pentru evoluţia noastră din partea a doua, a fost într-adevăr un dezastru. Am avut o bună repriză bună, am jucat momente bune de la egal la egal, dar în partea a doua s-a văzut diferenţa. Trebuie să ne revenim pentru că viaţa continuă”, a declarat antrenorul gorjenilor. Acesta vrea ca jucătorii săi să arate că au învățat ceva chiar în meciul de miercuri, cotra campionilor de la HCM Constanța: „Trebuie să ne bucurăm de asemenea meciuri pentru că avem numai de învăţat. Să sperăm că vom juca cu altă atitudine cu Constanţa şi să ne pregătim  pentru ceea ce urmează, şase etape de foc în care trebuie să avem un parcurs bun, să atingem ceea ce ne-am propus. Şi eu, şi jucătorii, sper, că din dubla cu Benfica am învăţat pragmatismul. Nu handbalul nostru visător, înflorit, pe care-l credem noi frumos. Benfica a jucat un handbal simplu, pragmatic, ceea ce se joacă acum în Europa”, a mai declarat Liviu Andrieș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.