RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieş: “Am înscris de pe toate posturile, iar asta a fost derutant pentru adversar”

/ 27 februarie 2011

Antrenorul Liviu Andrieş a simţit la meciul cu Steaua cum este să aibă la dispoziţie un lot care să-l ajute să cîştige un meci, faptul că au revenit majoritatea jucătorilor de bază şi Giotoiu a putut fi folosit după ce i-a fost anulată pedeapsa de o etapă de suspendare cântărind foarte mult în obţinerea succesului de la Bucureşti.

Andrieş spune că echipa a mers foarte bine şi au avut “guri de foc” în toate compartimentele, jucătorii săi marcând din toate poziţiile: “Grupul a fost cheia victoriei. Apărarea s-a mişcat foarte bine, iar pe faza ofensivă, spre deosebire de jocul cu CSM Bucureşti, l-am avut pe Păiuş care a dat de “afară”, Şandru a punctat şi el cu trei ghiulele de la nouă metri. Am avut trei jucători care au marcat câte opt goluri, Păiuş, Florea şi Giotoiu, Vukas a punctat şi el de şase ori, deci am înscris de pe toate posturile, iar asta a fost derutant pentru adversar. Arbitrajul a fost incomparabil mai bun decât în jocul precedent cu CSM Bucureşti”, a declarat tehnicianul Energiei.

Liviu Andrieş a mai declarat şi că jucătorii săi au avut un moment de cădere, datorat de prezenţa fostului antrenor, Vasile Stângă, în tribunele arenei bucureştene, prezenţă care pentru câteva momente i-a inhibat: “Am avut şi un moment de cădere, tensiunea a fost mare, meciul televizat, Stângă era şi el în tribune şi s-au sufocat la un moment dat. E bine, dar se poate şi mai bine”, a concluzionat Liviu Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • vasea spune:

    ce treaba are VASILE STANGA…..ei ca si jucatori trebuie sa joace handbal…nu conteaza cine e in tribuna…nu incercati sa gasiti scuze aiurea…sufocati sau inhibati…aste sunt scuze de <>…..ori voi sunteti la grupa MARE din cate stiu eu……..atunci demonstrati-o…SUCCES

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.