RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: “Aştept acest telefon de doi-trei ani”

/ 1 decembrie 2010

Noul antrenor al Energiei, Liviu Andrieş, spune că şi-a dorit mereu să revină la echipa la formarea căreia a pus umărul şi pentru care a evoluat ca jucător şi pe care a condus-o şi de pe banca tehnică.

“Aştept acest telefon de doi-trei ani. Iubesc acest sport şi acest club pentru că eu, împreună cu un grup de handbalişti, am pus bazele acestei echipe şi în momentul când participi la naşterea unei echipe îţi doreşti şi să faci performanţă. Să spunem că este a doua şansă şi sper să fie cât mai lungă. Când am venit prima dată la echipă am venit tot aşa la începutul unei ierni şi am stat trei ani. Sper să fie şi acum la fel şi performanţele ca în ultimul an”, a declarat Liviu Andrieş despre revenira sa pe banca tehnică a Energiei. Acesta spune că regretă într-un fel faptul că nu a avut şansa să se afle la conducerea echipei şi în perioadele în care Energia a stat foarte bine din punct de vedere financiar, dar şi că nu se dă la o parte din faţa greutăţilor care ar putea să apară: “În ultimii trei au fost bani la echipă pentru a se face performanţă, acum, fiind criză, vom vedea ce se va întâmpla… Asta e. Afară plouă şi ne trebuie o manta. Eu sunt mantaua de vreme rea a acestei echipe”, a mai spus Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.