RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş a semnat pentru o perioadă de trei ani cu Pandurii

/ 5 octombrie 2010

Grigoraş şi-a oficializat prezenţa pe banca Pandurilor semnând un contract valabil până în 2013, noul tehnician al echipei gorjene declarând că a fost convins de planul prezentat de preşedintele Marin Condescu.

„Domnul Condescu a dorit o colaborare pe termen mai lung. Am semnat pe aproape trei ani. Nu am avut nimic împotrivă pentru că are nişte idei bune în perspectivă vizavi de această echipă. Se poate crea la Târgu Jiu o echipă puternică”, a declarat Petre Grigoraş despre noul său contract.

Tehnicianul Pandurilor spune că nu va cere perioadă de acomodare şi speră ca rezultatele să vină imediat, chiar de la meciul cu Sportul Studenţesc: „Timpul ne presează, au trecut zece etape, destul de mult şi nimeni nu mai poate să accepte o eventuală acomodare. Nu am nevoie de acomodare, să caut scuze că am nevoie de o lună sau două să cunosc echipa şi apoi să vină rezultatele. Vreau victorie cu Sportul, este primordial. E un meci esenţial pentru echipă şi pentru mine”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.