RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieş, la câteva ore de revenirea pe banca Energiei

/ 28 noiembrie 2010

Liviu Andrieş, cel care a dus pentru prima dată Energia în cupele europene, este foarte aproape de revenirea pe banca echipei gorjene după ce cuplul Stângă-Bedivan a renunţat să mai antreneze la Târgu Jiu.

Numirea oficială a lui Liviu Andrieş ca antrenor al Energiei pare a fi doar o chestiune de ore după ce surse autorizate susţin că oficialii clubului au bătut deja palma cu tehnicianul târgujian, anunţul urmând a fi făcut public luni.

Liviu Andrieş a părăsit Energia în noiembrie 2006, după ce a participat cu echipa pentru prima dată în Cupa EHF, în urma unor rezultate nesatisfăcătoare în turul campionatului. În locul său, după ce ultimele două etape din tur conducerea echipei a fost lăsată pe mâna lui Mircea Pasek, antrenorul Energiei a devenit Vlad Caba, actualul tehnician al surprinzătorului lider al Ligii Naţionale, HC Odorhei. După plecarea de la Energia, Liviu Andrieş a fost profesor la LPS Târgu Jiu şi, pentru o scurtă perioadă, chiar director al acestei instituţii. După ce la LPS Târgu Jiu a creat o echipă de fete pe care a dus-o între primele opt din ţară, Andrieş a avut ocazia să antreneze şi o echipă feminină în prima ligă, din martie până în august 2010 el fiind antrenorul celor de la Cetate Deva.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.