RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bozo Rudic: “Pe bancă aveam numai antrenori…”

/ 14 martie 2010

În timpul meciului cu Energia pierdut de Steaua la Târgu Jiu cu scorul de 32-28, antrenorul bucureştenilor, Bozo Rudic, a avut un schimb mai dur de replici cu Stamate.

Tehnicianul Stelei, proaspăt retras din cariera de jucător, spune se confruntă întradevăr cu unele probleme cu o parte dintre jucători: “Sunt 3-4 jucători care sunt la lot, jucători cu care am şi evoluat în teren, jucători pe care şi domnul Stângă îi ştie foarte bine, care spun că ei nu sunt vinovaţi niciodată. Ştiu foarte bine ce am vorbit înainte de meci cu ei, ce am pregătit şi ceea ce au făcut ei în teren. Ştiam că cei de la Târgu Jiu vor juca 6-0 în apărare şi am exersat acest lucru la antrenamente. Le-am spus să evite zona centrală, acolo unde ei stau foarte bine, şi exact asta am făcut în prima repriză, nu am jucat deloc cu extremele şi s-a făcut distanţa care s-a făcut”, a declarat Rudic la finalul partidei cu Energia în legătură cu actele de indisciplină din teren ale jucătorilor săi.

Rudic crede că jucătorii au acest comportament şi datorită faptului că, până nu demult, au împărţit acelaşi vestiar fiind coechipieri: “Am jucat şi eu cu ei, dar acum sunt unii dintre jucători care cred că ştiu mai mult decât mine! Le-am spus şi lor şi oricui că nu ştiu totul despre handbal. Sunt sincer şi spun că sunt junior la treaba asta, dar încerc în fiecare zi să învăţ mai mult şi să fac mai mult. În echipa mea sunt jucători care cred că pentru ei joacă doar numele. Ar trebui să înţeleagă că nu-l pot convinge pe selecţionerul Stângă doar pentru că scrie Steaua pe tricoul lor sau cu numele pe care-l au. Ar trebui să joace toate cele 60 de minute”, a mai declarat Rudic, care a mai mărturisit şi faptul că au fost momente în care şi-ar fi dorit să intre în teren şi să joace în locul interilor săi: “La un moment dat îmi venea să las banca, să mă dezbrac şi să intru din nou în teren pentru că pe bancă aveam numai antrenori”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.