RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a pierdut pe teren propriu în faţa reşiţenilor

/ 6 februarie 2010

Elevii lui Vasile Stângă au făcut o primă repriză bună şi o a doua catastrofală în faţa celor de la UCM Reşiţa, rezultatul fiind o înfrângere dureroasă pe teren propriu, scor 18-23.

Deloc discret, o mână de ajutor la victoria echipei reşiţene la Târgu Jiu a venit şi din partea cuplului de arbitri Ştark-Ştefan, care i-a menţinut pe elevii lui Aihan Omer pe linia de plutire în prima repriză.

Surpriza lui Stângă a fost plasarea lui Humberto pe extrema stângă, acolo de unde a lipsit golgheterul Florea, însă cubanezul n-a reuşit să facă treaba absentului Florea decât parţial în prima repriză.

Intraţi la cabine cu un avantaj de un gol, gorjenii au picat definitiv în partea a doua, nereuşind să marcheze decât 5 goluri în 30 de minute, un record negativ greu de egalat. Damjanovic, portarul reşiţean, a închis poarta în faţa unui Apolzan care şi-a îngropat echipa prin cele patru situaţii de unu la unu ratate în ultimul sfert de oră de joc, situaţiilor ratate de acesta adăugându-li-se şi altele, la fel de clare. Kukrika, Filip şi Simovic, alături de amintitul Apolzan, au făcut suporterii să ofeteze şi să-şi recalculeze doza de optimism în ceea ce priveşte calificarea în cupele europene la finele acestui sezon.

Revenind la arbitrajul cuplului bucureştean Ştark-Ştefan, printre deciziile ciudate luate în Sala Polivalentă din Târgu Jiu relevante sunt două decizii. Mai întâi, într-un exces de zel incredibil, medicul prezent la joc a fost scos din teren ca urmare a unor vociferări ale acestuia, fără a se fi ridicat însă de pe scaun, iar mai apoi Pârâianu nu a fost eliminat deşi s-a ridicat nervos după ce fusese faultat şi a încercat să lovească unul dintre arbitrii partidei.

Energia Pandurii Târgu Jiu – UCM Reşiţa 18-23 (13-12)
Sala Polivalentă Târgu Jiu, spectatori: 800

Energia: Dragomir, Ciobanu, Păiuş, Truică, V. Popescu, Kapular (1), Apolzan (6), Criciotoiu (2), Enache (1), Filip, Kukrika (1), Simovic (2), Humberto (4), Giotoiu (1). Antrenor: Vasile Stângă.

UCM Reşiţa: Damjanovic, Antonaru, Butulija, Pârvan (1), Tucanu, Rohozneanu (1), Pârâianu (2), Petrea (5), Pancu (1), Irimescu (8), Ciubotariu (1), Fenici (4), Grozăvescu, Vulpe. Antrenor: Aihan Omer.

Arbitri: Bogdan Ştark şi Romeo Ştefan.

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • VALMAR spune:

    Ceva se intampla domni mei.Numai arata echipa ca cea din pregatiri cand credeai ca bate tot (arata ca o super echipa).D-le GORE POPESCU nu sunt bani? sau tactica D-lui STANGA e cunoscuta de toti antrenori din tara!.Trezitiva baieti pana nu e prea tarziu.Bafta in continuare.

  • fan_handbal_gorj spune:

    Si extremele au fost slabe dar nici interii n-au fost buni, de exemplu cei 3 interi stanga nu au dat decat 1 gol (kukrica-1 gol- slab pt cat potential are, sa nu mai vorbim de filip care a fost atat de slab de zici ca nici n-a jucat in meciul asta, iar paius n-a jucat pe atac). Nu stiu dak ne calificam in cupele europene, sa speram ca ne vom califica, dar la cum jucam…. vai de noi!

  • fan_handbal_gorj spune:

    cat despre arbitraj doar atat: arbitraj mizerabil al unui cuplu de arbitri mizerabil!!!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.