RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CUPA ENERGIA / Energia Pandurii s-a impus greu în faţa celor de la Dinamo

/ 22 ianuarie 2010

În primul meci disputat la Cupa Energia, echipa locală, Energia Pandurii Târgu Jiu, s-a impus greu, la limită, scor 26-25 (16-14), în faţa celor de la Dinamo Bucureşti.

Partida de debut a turneului târgujian a fost una aprig disputată şi, uneori, dincolo de limita regulamentului, Filip şi Kapular de la gazde şi Bota de la dinamovişti fiind eliminaţi pe parcursul întâlnirii.

Dinamo a început în forţă şi a condus şi patru goluri, scor 6-10 în minutul 21, dar Energia a avut un final de primă repriză foarte bun şi a reuşit să intre la cabine cu un avantaj de două goluri. Începutul reprizei secunde a fost unul echilibrat, spre jumătatea acestei reprize dinamoviştii reuşind să egaleze mai întâi pentru ca la distanţă de doar 10 minute de final echipa să se afle din nou în avantaj, scor 22-23. Energia a forţat în minutele de final, ultimul minut aducând cele două goluri cu care gorjenii au întors scorul.

Energia Pandurii Târgu Jiu – Dinamo Bucureşti 26-25 (16-14)
Sala Polivalentă Târgu Jiu, spectatori: 200

Energia: Rădulescu, Dragomir, V. Popescu, Truică, Păiuş (1), Humberto, Kapular, Apolzan (4), Enache (1), Filip (2), Kukrika (7), Florea (6), Giotoiu (3), Oprescu (2). Antrenor: Vasile Stângă.

Dinamo: Borodi, Botaş, Pantea, Purcărea (3), Capotă (4), Santeiu, Vasiloiu (2), Dragnea (8), B. Voica (3), Cojocea (3), Voicu, Dumitru, Bota, Rona (2). Antrenor: Eliodor Voica.

Arbitri: Liviu Candidatu şi Gheorghe Spătaru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.