RSS post comments feeds rss email feeds twitter

FC Porto/Vitalis, adversarul Energiei în Cupa EHF

/ 5 septembrie 2010

Energia şi-a aflat adversarul din turul doi al Cupei EHF, competiţie în care va lua startul la începutul lunii octombrie.

Tragerea la sorţi, efectuată în urmă cu mai bine de o lună, le-a hărăzit elevilor lui Vasile Stângă un adversar redutabil, care urma să vină din grupa a doua de calificare în Champions League, numele echipei cu care Energia se va bate pentru accederea în turul următor fiind aflat abia duminică seara, după disputarea ultimei partide din această grupă de calificare. Dinamo Minsk a câştigat grupa şi va merge în Champions League, în vreme ce FC Porto, clasată pe locul secund, va fi adversarul pe care trupa lui Vasile Stângă îl va întâlni în a doua aventură europeană a clubului gorjean.

Turneul grupei a doua de calificare în CL s-a disputat chiar la Porto, în afara echipei gazdă şi a celor de la Dinamo Minsk participând şi HC Metalurg Skopje şi ZTR Zaporoje. Porto a terminat turneul neînvinsă, însă cu o singură victorie în dreptul său, 27-20 cu ZTR Zaporoje, adversarul Energiei terminând la egalitate atât cu HC Metalurg, scor 24-24, cât şi cu Dinamo Minsk. Meciul cu Dinamo Minsk, ultimul al grupei şi o veritabilă finală pentru calificarea în CL, s-a încheiat cu scorul de 23-23 după ce la pauză portughezii erau conduşi cu scorul de 13-10.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.