RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Steaua rămâne Steaua”

/ 25 februarie 2011

Antrenorul Energiei, Liviu Andrieş, se aşteaptă la o partidă grea contra Stelei, dar se arată încrezător înaintea meciului de sâmbătă şi crede că echipa sa va câştiga această întâlnire.

Andrieş spune că Steaua Bucureşti rămâne o nucă tare chiar şi fără prea multe investiţii, dar faptul că acum va avea tot lotul la dispoziţie îl face mai încrezător: „Este un meci asemănător cu cel cu CSM Bucureşti. Chiar dacă Steaua nu a primit întăriri este o echipă bună. Este Steaua şi indiferent cine joacă şi cum joacă, Steaua rămâne Steaua. Acum avem tot lotul la dispoziţie şi sper să facem un joc bun şi să venim cu o victorie de la meciul cu Steaua”, a declarat antrenorul Energiei.

După plecările din iarnă, obiectivul Energiei s-a schimbat, acum o participare în cupele europene ar reprezenta un maxim obiectiv ce ar putea fi atins de gorjeni, iar pentru a fi cât mai aproape de acest ţel, Andrieş trebuie să câştige meciul cu Steaua: „Face parte din planul meu şi al băieţilor să câştigăm acest meci, cu Steaua, aşa cum am avut în plan şi victoria în meciul cu CSM Bucureşti”, a mai spus Andrieş.

Meciul Energiei cu Steaua se dispută mâine în Sala L. Grigorescu din Bucureşti, cu începere de la ora 12:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.