RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieş este cu gândul la meciul cu CSM Bucureşti

/ 8 februarie 2011

Partida cu HCM Constanţa nu are prea multe de oferit gorjenilor, Energia fiind victimă sigură în confruntarea cu echipa campioană. În aceste condiţii, Liviu Andrieş îşi face planurile deja pentru jocul din etapa viitoare, unul mult mai important pentru Energia.

„Ne propunem la Constanţa să jucăm şi să alergăm pentru a ne da seama unde ne aflăm cu pregătirea fizică. Vizionând meciul Constanţei cu Steaua am observat că şi ei joacă pe viteză, pe repunere rapidă, dar au un lot foarte bun, şi numeros şi valoric, faţă de noi. Nu avem nimic de pierdut. Pentru noi va fi un meci de pregătire pentru că avem un meci important cu CSM Bucureşti. Sperăm ca CSM Bucureşti să nu se întărească cu jucătorii de la Reşiţa pentru că, din câte am auzit, la ce jucători vor să treacă de la Reşiţa la CSM, vom avea un meci deosebit de greu la Târgu Jiu cu CSM-ul”, a dezvăluit Liviu Andrieş planul său cu privire la primele meciuri oficiale din 2011 ale Energiei.

Meciul echipei de handbal cu CSM Bucureşti a fost reprogramat de federaţie pentru duminică, 13 februarie, la ora 12:00. Cererea de amânare a fost depusă de Energia, care a dorit mai mult timp de recuperare după meciul de la Constanţa, conducerea dorindu-şi însă ca meciul să se joace după amiaza, lucru cu care însă nu au fost de acord cei de la CSM Bucureşti.

Partida dintre HCM Constanţa şi Energia Pandurii Târgu Jiu se va desfăşura miercuri la Constanţa, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • niko spune:

    adevarul e k au niste salarii…….sunt altii kre muncesc d dimineata pana seara si u ia nici s sfert kt ia ei,auzii mii d euro p luna?pai ce fca ei pt banii astia?k fca 2 antrenamente p zi?si restul timpului sunt la carciuma k berea in gura,sa fim seriosi….

    • rica spune:

      Draga niko cred ca esti un frustrat care lucreaza pe 2 lei. Inseamna ca atat valorezi. Tu de ce nu te-ai facut sportiv sa ai si tu salariul mare? Ca nu esti bun de nimic, nici gramatica nu prea cunosti, nu prea ti-a placut la scoala.Si atunci ce ai cu altii care castiga mai mult? Du-te fa ceva, niste cursuri, pleaca afara ca sa nu mai mori de foame!Asa sunt toti saracii, se plang ca nu au dar nici nu fac nimic sa schimbe situatia.E usor sa critici! Du-te alearga tu 4 ore pe zi sa vezi ce usor e!Cred ca ei sunt mai obositi dupa 2 ore de antrenament decat tine dupa o zi de lucru.

    • ILoveEnergia spune:

      Niko fa tu 2 antrenamente de 2-3 ore pe zi sa vezi cum e. Si meciurile, presiunea. Isi merita banii plus ca nici macar nu ii primesc atunci cand trebuie. Au avut si intarzieri de 2 luni jumatate chiar 3 luni. Daca vorbesti doar ca sa te aflii in treaba, mai bine taci ;).

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.