RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș: „Aventura noastră în Cupa Cupelor se termină cu acest joc”

/ 16 februarie 2012

Tehnicianul Energiei nu mai nutrește speranțe de calificare în returul de la Lisabona, Liviu Andrieș dorindu-și acum doar ca echipa sa să facă o bună propagandă handbalului românesc.

„Aventura noastră în Cupa Cupelor se termină cu acest joc. Îl abordăm cu încredere, vom juca, nu ne vom da la o parte. Ne vom măsura puterile cu o echipă puternică. Toți avem de învățat din aceste jocuri. Șanse mai sunt, matematic. Sunt două partide, tur și retur, și trebuie ca în retur să batem la 7 goluri sau la 6, dar să marcăm mai multe goluri în deplasare. Asta teoretic. Practic, Benfica este o echipă puternică, bine structurată și eu cred că șansele noastre de calificare sunt minime, dar mergem să jucăm”, a declarat Andrieș despre misiunea Energiei la Lisabona, în manșa retur din optimile Cupei Cupelor la handbal masculin.

Practic fără miză în privința calificării, meciul de la Lisabona capătă importanță atunci când Andrieș se gândește la viitoarele confruntări ale echipei sale în campionat: „Ne pregătim pentru campionat. Dacă meciul de la Lisabona este doar ultimul nostru joc din această competiție, noi trebuie să ne pregătim pentru ceea ce urmează. Miercurea viitoare jucăm acasă cu Constanța, iar apoi urmează o serie de 5-6 meciuri din care trebuie să ne întrebuințăm și să scoatem maxim din aceste partide”, a mai declarat antrenorul Energiei.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.