RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Creştem de la joc la joc”

/ 21 septembrie 2011

Având în vedere condiţiile în care Energia evoluează în acest sezon, cu un buget minimalist, fără vedete şi cu un lot destul de restrâns din punct de vedere numeric, antrenorul Liviu Andrieş este destul de mulţumit de felul în care echipa a răspuns în acest debut de campionat.

Tehnicianul Energiei consideră că echipa sa progresează şi a primit aprecieri chiar şi după meciul pierdut la Constanţa la un scor destul de drastic: „Începem să creştem de la joc la joc. La meciul cu Constanţa am avut momente în care nu am vândut mingea, în atac am avut vreo 24 de minute în care am jucat de la egal la egal. Chiar ne-au aplaudat şi spectatorii. Am discutat cu Enis Murtaza, fost jucător al nostru şi ne-a spus că avem un joc bun, dar trebuie să avem continuitate şi să putem duce 60 de minute. Avem acele căderi inexplicabile, dar care din punctul meu sunt explicabile, nu avem schimbări la anumiţi jucători şi astfel nu-i avem proaspeţi”, a declarat Liviu Andrieş. Acesta consideră că echipa sa ar putea beneficia de rezultatele surprinzătoare din primele trei etape ale Ligii Naţionale de handbal masculin: „E un campionat nebun şi care pe noi ne avantajează. Dacă noi avem parcursul constant atunci e bine”, a încheiat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.