RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Am scos acest rezultat cu forcepsul”

/ 16 septembrie 2011

Tehnicianul Energiei, Liviu Andrieş, s-a declarat mulţumit la finalul meciului cu Poli Timişoara doar de punctele pe care echipa sa le-a pus în dreptul său în clasament, jocul prestat fiind considerat drept unul slab.

„A fost un chin, am scos acest rezultat cu forcepsul. E bine că s-a terminat cu bine. A fost o atmosferă foarte încărcată, o căldură foarte mare, dar nu trebuie să găsim scuze. Am fost sub ceea ce am jucat la Bacău, dar acolo am jucat bine şi am pierdut, acum am jucat prost şi am pierdut. Probabil asta este cea mai mare satisfacţie a noastră după acest joc, că am reuşit să câştigăm”, a declarat Andrieş despre felul în care echipa sa a evoluat în partida din etapa a doua a Ligii Naţionale.  Tehnicianul târgujian spune că evită să arunce în luptă jucătorii tineri de pe bancă pentru că ar putea să nu facă faţă fizic sau chiar psihic duelurilor cu jucătorii mai experimentaţi: „Recunosc, mi-e teamă să bag la joc uneori copiii pe care îi am pe bancă pentru că meciurile sunt foarte încărcate şi fizic şi psihic şi  pentru ei este cam greu. Probabil vom avea şi meciuri în care să evolueze şi ei”, a mai spus Andrieş.

Una dintre marile dezamăgiri ale antrenorului, şi nu doar a sa, a fost evoluşia lui Asoltanei, jucător care nu se regăseşte şi a bifat un nou joc neconvingător: „A fost din nou o dezamăgire pentru mine jocul lui Asoltanei. Nu ştiu ce se întâmplă cu el, trece printr-un moment dificil. Am vorbit cu el, trebuie să joace şi să conştientizeze că de pe postul lui trebuie să bage mingea în poartă”, a încheiat Liviu Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.