RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Degeaba am câştigat cu Odorhei dacă nu vom câştiga cu Suceava”

/ 25 mai 2011

Antrenorul Energiei, Liviu Andrieş, este mulţumit de felul în care elevii săi au abordat partida cu HC Odorhei contând pentru seferturile de finală ale Cupei României, dar şi avertizează jucătorii că important este să treacă şi de Suceava.

„Istoria partidei s-a scris în primul rând la capitolul motivaţie, acolo unde noi am fost mult mai montaţi şi dornici de victorie decât Odorhei, echipă ce vine şi după acea euforie a câştigării titlul de vicecampioană naţională. Din punct de vedere tactic, s-a jucat foarte bine la noi în faza defensivă, iar faza a doua şi contraatacul au mers mult mai exact decât altă dată, nu am mai ratat aşa de mult. Băieţii trebuie să înţeleagă că mâine urmează meciul cel mai important al sezonului pentru noi. Degeaba am câştigat cu Odorhei dacă nu vom câştiga cu Suceava”, a declarat Liviu Andrieş după calificarea în semifinalele cupei.

Referindu-se la meciul care poate duce Energia în Cupa Cupelor, Andrieş crede că un factor important ce ar putea decide echipa calificată în finală ar putea fi recuperarea: „Va conta foarte mult de cât de bine ne vom recupera după meciul cu Odorhei. Pentru că în afară de efortul depus, a fost şi foarte cald în sală, s-a jucat la o temperatură foarte ridicată şi umiditate excesivă. Sper să depăşim acea stare de oboseală şi să oferim o replică pe măsură celor de la Suceava. Meciul cu Suceava este unul foarte dificil, un adversar de o cu totul altă factură tehnico-tactică. Suceava este o echipa foarte bine închegată, de alergătură, o echipă experimentată, cu jucători care evoluează de mulţi ani împreună”, a încheiat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.