RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Am câştigat graţie lui Rădulescu”

/ 19 martie 2011

În ciuda scorului cu care s-a încheiat meciul Energiei cu CSM Oradea, 32-27, partida a fost mult mai echilibrată, victoria echipei gorjene fiind tranşată abia în ultimele minute ale întâlnirii.

Antrenorul Energiei s-a arătat deranjat de felul în care elevii săi au tratat meciul în prima parte a sa deşi îi avertizase asupra jocului dezivolt arătat de orădeni în această primăvară şi l-a evidenţiat pe portarul Adrian Rădulescu, cel căruia spune că Energia îi datorează această victorie: „Am luat meciul puţin uşor gândind că jucăm cu echipa de pe ultimul loc. Apoi ne-a fost greu să jucăm. Oradea este, aşa cum mă aşteptam, o echipă tânără, care îţi face viaţa grea şi s-a şi văzut că ne-au făcut un meci foarte, foarte greu. Oradea, dacă o laşi să joace, joacă! Am câştigat graţie lui Rădulescu. A făcut un meci, în special în repriza a doua, extraordinar. Datorită lui am reuşit să câştigăm astăzi”, a declarat Liviu Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.